Secretele zodiei Vărsător – cum e bărbatul din acest semn

Secretele zodiei Vărsător - cum e bărbatul din acest semn

Când acest bărbat se îndrăgostește, nu va ști exact cum să o arate. Pe de o parte, va dori să arate exact cât de incitant și incredibil este, dar pe de altă parte, va avea probleme în a comunica ceea ce simte. În mod tradițional, acesta este un semn guvernat de Saturn, și este clar cât de detașată și lipsită de emoții poate fi această planetă. Pentru a găsi modalități de a-și exprima dragostea, Vărsătorul trebuie să își construiască un sentiment de siguranță interioară și încredere, iar acest lucru îi este uneori greu de realizat. Dacă vrea să aibă încredere în propriile sentimente, acestea trebuie să meargă în profunzime, iar acest lucru poate provoca o abordare inutil de negativă și puțin întunecată a iubirii adevărate.

Un bărbat Vărsător poate fi dificil de însoțit în viață. Soarele său este în detriment și acest lucru îl face vulnerabil la tot felul de probleme cu privire la respect și uneori îl face să ia mult prea personal tot ceea ce i se spune. Nu va fi rănit atât de ușor, datorită minții sale foarte puternice, dar senzația de lipsă constantă de respect l-ar putea face să fie distant și detașat, ca și cum persoana cu care este nu merită să îi înțeleagă personalitatea. Acest lucru poate fi o provocare chiar și pentru un partener cu o personalitate foarte puternică, iar cel mai important lucru aici este să se stabilească acorduri clare cu privire la modul în care ambii parteneri se vor aborda unul pe celălalt, încă de la începutul relației.

Cum este bărbatul Vărsător

Probabil că va întârzia la prima întâlnire, poate și la a doua și mai mult ca sigur la a treia. Rezervările lui vor fi anulate între timp, iar chelnerul se va uita la tine de parcă i-ar părea rău că ai ajuns să te întâlnești cu acest tip care nu s-a tuns de săptămâni întregi. Apoi nu vei avea altă opțiune decât să te duci să faci parapantă, pentru că, într-adevăr – ce altceva ar putea fi mai interesant decât asta? Până la sfârșitul întâlnirii, te vei întreba dacă ai fost la o întâlnire sau ai făcut ceva ce ai face cu un prieten ciudat artistic. Deși nu va fi întotdeauna așa, mai mult ca sigur îți vei recunoaște bărbatul Vărsător în acest paragraf.

El este talentat, idealist și uman, rămânând ferm la convingerile sale și păstrându-și idealurile cu prețul vieții. Misiunea lui nu este de a-i irita pe toți cei din jurul său, ci de a-i elibera de prejudecăți și de regulile superficiale de comportament. Nu este ușor să îl înțelegi, deoarece nu folosește formele obișnuite de comunicare pentru a-și arăta Sinele interior. De cele mai multe ori, el se va rezuma pur și simplu la forțele minții sale și va avea o atitudine distantă, demnă, care nu lasă loc pentru apropiere. Dacă reușești să ajungi la miezul lui, s-ar putea să descoperi că imaginea lui ascunde niște adevărate focuri de artificii în inima lui.

Este incitant să fii cu el, inteligent, lipsit de prejudecăți și rapid. Nu va avea nicio problemă cu istoria partenerului său și va fi rareori gelos. Dacă luăm în considerare lucrurile care nu ne-ar plăcea la bărbatul Vărsător, vom vedea pe cineva nervos, nervos, nervos, strict în convingerile sale și interesant de inflexibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.