Sfaturi pentru epilare – cum să te îngrijești de aspectul picioarelor tale

Cel mai migălos obicei al nostru, înainte de ieșirea din casă sau înainte de mersul la plajă, este epilarea. Grija pe care o acordăm pielii picioarelor este deosebit de importantă, vrem să arătăm bine, să avem o piele fină și catifelată, iar uleiul de corp să strălucească nestingherit de firele de păr care nu se dau duse.

Dacă te epilezi cu aparatul de ras, așa cum fac multe femei, din lipsă de timp sau pentru a evita durerea, atunci cu siguranță că micile puncte roșii, inestetice, care apar uneori după epilat, îți sunt cunoscute și ție.

Însă pentru a elimina orice urmă de pilozitate, epilarea cu ceară este soluția ideală. Fie că este vorba de mâini, picioare, axile sau zona inghinală, ceara face minuni și dă suplețe pielii.

easy-tips-to-get-beautiful-legs2-7568479 picioare, frumoase, legs,

De ce lucruri trebuie să țineți cont atunci când vă pregătiți de epilare?

Ori că folosiți aparatul de ras, ori că folosiți ceară, cel mai indicat este să aveți la îndemână apă călduță. Vă va ușura operațiunea și vă va face să vă simțiți confortabil. În cazul epilării cu ceară, după ce vă umeziți bine pielea, trebuie să vă ștergeți cu atenție, astfel încât să fiți uscate perfect. Iar în cazul epilării cu aparatul, tăierea firului de păr sub apă este foarte eficientă.

FOLLOW ME

Pentru epilarea cu aparat, folosiți cremă de ras. Nu vă zgârciți când vine vorba de stratul aplicat, vă va ajuta mult!

Exfolierea de înaintea epilării este un obicei foarte foarte bun, iar astfel putem scăpa și de grija firelor de păr care au intrat sub piele. Porii se dilată și fac operațiunea mult mai ușor de suportat, mult mai plăcută.

„În timpul menstruaţiei, activitatea bulbului pilos este încetinită, iar în cazul în care se execută epilarea, efectul este mai de durată. Perioada care precede fluxul este mai puţin indicată, deoarece pielea este mult mai sensibilă la durere, iar smulgerea părului provoacă mai multă suferinţă “, a declarat specialistul dermatolog Antonino Di Pietro.

Când te epilezi cu aparatul de ras, cel mai sigur pentru tine e să folosești un aparat de ras de unică folosință. Nu alege la întâmplare. Un aparat de ras de calitate vă face tot procesul mult mai ușor, mai rapid și vei avea garanția că pielea ta nu va avea de suferit.

Evitați pentru câteva ore produsele pe bază de alcool sau cremele cu formule foarte grase, optând, în schimb, pentru gelurile răcoritoare care vor calma roșeața pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.