Cum împăcăm școala online cu lucrul de acasă. Sfaturi pentru mămici

De aproape o lună, Alesia, Alex și eu ne-am mutat birourile acasă. O adevărată provocare atât pentru mine, cât și pentru ei. Pentru că de luni (09.11.2020) toți copiii învață de acasă, m-am gândit să vin în sprijinul vostru cu câteva idei care pe noi ne ajută să ne desfășurăm activitățile mai organizat:

Ce n-am povestit în video, este ultima ispravă a lui Alex… Nu vreți să șțiți că ne-a venit factura la telefon: 1300 de lei !!!!! (dadaaa, am avut și eu un șoc când am văzut) pentru că el a stat numai pe 4G, în fiecare zi, de la 8.30-16.00. Cred că vă imaginați că reacția mea a fost una „furtunoasă’, însă el mi-a spus foarte calm: și ce voiai să fac? Știi că în mansardă nu este semnal bun la wi-fi. „Preferai să nu particip la ore?” Moment în care n-am mai avut ce să spun….

Din fericire, după cum ați văzut și în video, am rezolvat problema internetului. Ba mai mult, o să mai achizitionez încă un asemenea dispozitiv și pentru Sinaia, să nu ne trezim iar cu costuri suplimentare. Acum, de Black Friday, sistemul are un preț special: VEZI AICI OFERTA.

Ce îmi place la sistemul mesh Mercusys Halo S12:

O rețea unificată: Cu ajutorul tehnologiei Mesh, unitățile Halo lucrează împreună pentru a forma o rețea unică cu un singur nume și o singură parolă Wi-Fi

Roaming fără întreruperi: În timp ce te deplasezi prin casă, semnalul Wi-Fi se mută automat de la o unitate Halo la alta pentru a te bucura de conexiuni rapide pe toate dispozitivele conectate

Acoperire pentru întreaga casă: Acoperă o suprafață de până la 260 m²

Wi-Fi de mare viteză: Halo S12 oferă conexiuni rapide și stabile cu viteză de până la 1167 Mbps și poate funcționa pe majoritatea conexiunilor oferite de furnizorii Internet (ISP), inclusiv pe conexiunile cu modem

Control Parental: Supraveghează copiii și personalul prin limitarea accesului la internet. Gestionează perioada în care dispozitivele conectate pot accesa internetul.

Performanță de top: Bucură-te de conexiuni fără întârzieri și entertainment non-stop pe toate dispozitivele tale, în același timp

De la ușa din fața casei și până în grădină. Cu ajutorul tehnologiei Mercusys, Halo S12 funcționează că un sistem unificat, pentru a garanta un semnal Wi-Fi puternic, acoperind 260 de metri pătrați. Dacă vrei să măreșți aria de acoperire, tot ce trebuie să faci este să mai adaugi o unitate Halo.

Halo S12 are viteze de rețea de trei ori mai rapide decât routerele din generație anterioară, datorită tehnologiei wireless 802.11ac, care transformă unitățile Halo în dispozitive capabile să păstreze telefoanele, computerele, tabletele și alte dispozitive IoT conectate, funcționând la capacitate maximă.

Self-Healing: Dacă o unitate Halo are o problemă, sistemul va direcționa automat datele să o rezolve, pentru că tu să rămâi online, indiferent de situație.

Rețeaua pentru oaspeți: Permite accesul oaspeților la Wi-Fi, protejându-ți, în același timp, intimitatea.

Instalare ușoară: Pașii de instalare, de pe pagină web, te vor ajuta să instalezi Halo S12 în doar câteva minute.

Smart Connect: Această funcție leagă fiecare dispozitiv la cea mai bună bandă Wi-Fi, păstrând astfel un flux lin.

Tehnologia MU-MIMO: Transferă, în mod simultan, date către mai multe dispozitive pentru o performanță de două ori mai rapidă.

Tehnologia Beamforming: Tehnologia Beamforming oferă conexiuni wireless eficiente (disponibile pe bandă 5 GHz).

Acum, că am rezolvat problema cu internetul, mai am o „problema” la care nu am găsit încă rezolvare, dar o să vă rog pe voi să mă ajutați
cu idei. Mica problema se numește Nicho și oriunde m-aș ascunde prin casă, el mă găsește și vrea să lucreze cu mine la laptop. Acum, ceea ce făceam într-o oră, rezolv în 3 :))

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

0 comentarii pe “Cum împăcăm școala online cu lucrul de acasă. Sfaturi pentru mămici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.