Sigura femeie pe care orice BĂRBAT ar lua-o de NEVASTĂ


Trăsăturile și personalitatea ta te fac să fii unică și specială în felul tău. Într-adevăr, cel mai adesea admirate de bărbați sunt femeile independente și încrezătoare. Și totuși, acestea nu sunt singurele trăsături de caracter care pot atrage un bărbat. Căsnicia este un pas mare, mai ales când vine vorba de cum o vede un bărbat, așa că dacă va alege o femeie pentru totdeauna trebui să fie cu adevărat specială.
Există o tipologie de femeie însă- în care ai putea să te regăsești- pe care orice bărbat ar lua-o de nevastă.

S-ar putea să te gândești prima oară la anumite trăsături fizice deosebite, însă este greșit. Bineînțeles că aspectul fizic este important, însă anumite trăsături reprezintă un factor decisiv.

Vorbim în primul rând de trăsăturile sufletești. Deși ar părea că doar femeile se concentrează mai mult asupra acestui aspect și bărbații caută în primul rând o femeie cu un suflet bun.

Pe bărbați ar putea să îi incite pentru moment duritatea într-o femeie, însă pentru o călătorie de-o viață, un bărbat va vrea mereu să aibă alături o femeie amabilă și altruistă. Într-o lume competitivă și diversă, e mai greu să îți păstrezi mereu sufletul bun într-o situație, dar atunci când bărbații găsesc în tine înțelegere și un zâmbet cald, vor știi că ești aleasa.Pe lângă comunicare, veselia este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relații fericite și de durată. Nu e nevoie doar să știi să îți asculți partenerul și să îl înveselești, ci și să spui ce simți, dar să nu uiți de importanța armoniei.


Viața oferă atâtea oportunități. Un bărbat va căuta mereu o femeie care să fie dispusă să se bucure de tot ceea ce le poate oferi viața. Deci, trebuie să fii deschisă noilor aventuri și să ai poftă de viață.

Totuși, o relație nu poate decurge armonios dacă nu există încredere și fidelitate. Astfel, bărbații caută o femeie în care să aibă încredere în orice situație și care să aibă încredere în ei. Lipsa de încredere poate distruge ușor orice relație, oricât de mare ar fi dragostea.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

În plus, nu uita că o căsnicie implică un parteneriat. Astfel, trebuie să fii mereu acolo și să îți sprijini partenerul în deciziile pe care le ia.

Ultimul, dar și unul dintre cele mai importante aspecte care îl preocupă pe un bărbat este spațiul personal. Astfel, ca soție ideală, ar trebui să știi unde să pui limita coexistenței și când să îi oferi spațiu partenerului tău. Pentru un bărbat, prietenii sunt foarte importanți, așa că au nevoie de timp pentru a se relaxa alături de ei. Dacă vrei ca el să te vadă ca pe o viitoare soție, trebuie să îi acorzi șansa de a fi cu prietenii lui atunci când își dorește și de asemenea, să te faci plăcută de cei care îi sunt dragi.

Niciun bărbat nu își va dori o nevastă care să nu îndeplinească aceste condiții și care să nu îi împărtășească dorințele și sentimentele. E vorba de a fi împreună atât la bine, cât și la rău.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.