Ce cadou le voi lua copiilor de 1 iunie

Cele mai frumoase vacanțe de vară sunt cu siguranță cele petrecute la țară. Eu nu stăteam foarte mult la bunicii mei vara, dar îmi amintesc că atunci când mergeam acolo era o cu totul și cu totul altă lume, mă simțeam liberă, puteam să stau afară totă ziua, să mănânc corcodușe nespălate din pomii din livada bunicii, să stau desculță și, în general, să fac tot ce nu puteam să fac acasă.

Alex și Alesia îmi moștenesc pasiunea și le place foarte mult să meargă la bunici. Dacă Alesia rămâne mai greu la bunici fără noi, Alex fuge la țară sau Sinaia în fiecare vineri. Sinaia e totuși un oraș, dar pentru că stăm la casă, într-o zonă mai retrasă, în mijlocul naturii, pot spune că sentimentul e asemănător, mai ales că s-a apucat de crescut iepurași și găini.

Deși prin prisma activității mele sunt foarte conectată la tehnologie și tot ce înseamnă digitalizare, îmi place că ei sunt foarte atrași de activitățile din aer liber. Iarna mergem foarte des la schi la Sinaia, iar vara petrecem cât mai mult timp fie la Sinaia, fie la soacra mea, undeva la 30 de minute de București, fie la mare.

Cât au vacanță încercăm să stăm cât mai mult cu ei și mă bucur că profesia mea îmi permite să o iau pe Alesia cu mine atunci când e nevoie. Când am perioade foarte aglomerate chiar mă simt vinovată că nu apuc să stau mai des cu copiii, dar vara reușesc să mă mai eliberez și stăm mult mai des împreună. E prima vară în care face parte și Nicholas din familia noastră și trebuie cumva să ne împărțim și mai mult activitățile, dar sigur o să ne descurcăm.

Tuturor ne place foarte mult să ne bălăcim, de asta și majoritatea vacanțelor de familie le facem la mare, iar soacra mea a luat vara trecut o piscină de grădină pe care copiii au adorat-o. Sunt sigură că și lui Nicholas o să-i placă, pentru că am observat și la baie cât de mult îi place să dea din mânuțe și din piciorușe și să se joace în apă. Le-am promis că de Ziua Copilului o să le iau una și pentru Sinaia, ca să nu-i simtă lipsa atunci când stau la părinții mei. Pentru Alex, la 13 ani, nu mai e o soluție așa distractivă, el e deja mare, dar dacă aveți copii până la 10 ani, vă asigur că nu dați greș cu o astfel de achiziție. Am găsit la Brico Depôt un model convenabil, la un preț accesibil. De 1 iunie stăm în București, dar săptămânile viitoare sigur mă voi ocupa de asta.

330807-600x600-9567685

FOLLOW ME

Piscină fast-set, 89 RON

Chiar abia aștept să-i văd pe Nicholas și Alesia cum se vor juca. Pe Alesia am tot dus-o și la piscină, am fost deja și la mare, dar pentru Nicholas va fi prima experiență de genul acesta.

Sunt foarte curioasă dacă voi sărbătoriți cumva special ziua copilului și ce fac copiii voștri vara, rămân cu voi sau merg la bunici?

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

 

Foto: Adi Stoicoviciu

0 comentarii pe “Ce cadou le voi lua copiilor de 1 iunie

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Chiar ma gandeam sa ii luam si noi una sa o avem la tara, unde ii place sa stea foarte mult afara si sa ude florile strabunicii

  2. Caroline Maria says:

    Bun pont! Si noi avem o mogaldeata mica in familie, asa ca 1 iunie il vom petrece in familie, in parc, unde se vor tine mai multe activitati, ateliere pentru copii si probabil vom manca muulta inghetata 🙂 Cineva zicea: cele mai frumoase jucarii pentru copii sunt parintii.” Asa ca, sa pretuim timpul cu ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.