Spune ”Adio” ridurilor tale! Masca naturală care te întinerește

Vă propunem o rețetă naturală care va reduce ridurile și o să vă lase un ten hidratat cu aspect întinerit. La fel ca o cremă pe care o folosiți în mod constant și această mască facială trebuie făcută cu regularitate pentru rezultate bune. Așadar, o dată pe săptămână este suficient. Tratamentul ar trebui făcut pentru minim o lună pentru a avea niște rezultate surprinzătoare.

Japonezii sunt recunoscuți pentru consumul lor de orez în cantități industriale. Însă, nu mulți sunt cei care conștientizează proprietățile benefice ale orezului. Acest ingredient face minuni atât pentru tenul tău cât și pentru sănătatea ta.

Beneficiile orezului

Orezul este bogat în acid linoileic și squalena, doi antioxidanți care declanșează eliberarea de colagen astfel decelerând procesul de îmbătrânire. Mai mult decât atât, squalenul previne deteriorarea pielii din cauza expunerii la soare. De asemenea, conține vitamina E și oryzanol gamma, care ajută în mentinerea sănătății inimii și scade nivelul de colesterol.

Consumat în preparate gătite, orezul este o sursă de energie, nu conține colesterol, menține presiunea sângelui stabilă, poate să prevină apariția unor boli grave, ajută la îngrijirea pielii.

Astăzi vă propunem acest tip de mască foarte interesant datorită compoziției sale.

Ingrediente:

3 linguri de orez
1 lingura de miere
1 lingura de lapte

FOLLOW ME

Mod de preparare:

Începem prin a fierbe orezul care mai apoi se strecoară, păstrând totuși o parte din apă. În orezul gătit adăugăm o lingă de lapte și o lingură de miere. Se aplică amestecul pe tenul curat și uscat. Se lasă să acționeze câteva minute. Pasta trebuie să se uște pe față. Se va îndepărta prin clătire cu apa rămasă din orezul fiert.

Această apă are calități antioxidante puternice, elimină ridurile, calmează inflamațiile și hidratează pielea, ba chiar mai mult stimulează circulația sângelui.

Efectul este uimitor deoarece pielea ta va avea un aspect sănătos, hidratat și lipsit de riduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.