Sucul care te ajută să slăbești 15 kg în 3 săptămâni natural, fără să te înfometezi

În această perioadă de izolare cei mai mulți dintre noi am luat câteva kilograme în plus. Ce să faci când ești toată ziua acasă și chiar dacă muncești, frigiderul e mult mai aproape. Pe lângă asta, exercițiile fizice ne lipsesc, iar kilogramele în plus și-au făcut loc în viața noastră.

Este important ca atunci când alegem o ”dietă” pentru a slăbi să fim conștienți de intoleranțele pe care le avem, dacă suferim de vreo boală și mai ales trebuie să ținem cont de faptul că miracolul nu se întâmplă peste noapte. Așadar, degeaba faci antrenament de curg apele pe tine și mănânci doar salată timp de o săptămână. Corpul tău va obosi și deși poate vei pierde la finalul săptămânii 1-2 kg, începând cu săptămâna următoarele le poți pune la loc.

Pentru un corp sănătos și armonios este necesară o dietă echilibrată în funcție de metabolismul fiecăruia dintre noi și minim 30 de minute de exerciții în fiecare zi. Pe lângă aceste lucruri care ne ajută să ne menținem în formă, nu să slăbim puteți adăuga acest suc sănătos.

Ingredientele din care este făcut acest suc vă ajută la creșterea temperaturii organismul și la accelerarea metabolismului. Însă, dacă știți că aveți o sensibilitate aparte la vreunul dintre ingrediente este bine să vă consultați cu medicul specialist înainte de a încerca această rețetă.

Pe lângă asta, perosanele care se știu cu tensiunea crescută ar putea avea o sensibilitate ridicată la scorțișoară sau ghimbir, așa că cereți sfatul medicului înainte.

Sucul nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează!

FOLLOW ME

Ingrediente:

– 2 lămâi medii;
– 3 linguri de oțet de mere;
– 5 linguri de ghimbir ras;
– 3 linguri de scorțișoară pudră;
– 1 litru de apă;
– 1 mână de pătrunjel.

Prepară mai întâi sucul din cele două lămâi. Amestecă celelalte ingrediente enumerate mai sus folosind un blender. Bea acest suc înainte de culcare și nu mai mânca nimic după. Îl poți consuma și dimineața pe stomacul gol.

Acest suc va elimina toxinele din organismul tău, reduce nivelul de zahăr din sânge, dar și colesterolul. Te ajută să previi și infecțiile urinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.