TEST: Alege o fotografie şi află când vei avea primul copil

Fiecare fotografie prezice momentul în care va avea apărea primul copil în viaţa ta. Alege o fotografie şi află când să te aştepţi la marele eveniment.

1. Copilul este pe drum, însă mai are ceva timp până va ajunge. Te poţi aştepta la venirea primul copil la sfârşitul anului viitor, când vei avea toate resursele necesare pentru a creşte unul. Pregăteşte-te psihic şi vei fi ce mai fericită mămică!

2. Copilul tău va apărea în următorii 5 ani. Nu eşti pregătită încă pentru asemenea eveniment, ceea ce te face să mai aştepţi. Nu te grăbi şi aşteaptă momentul oportun pentru o astfel de schimbare.

3. Îţi doreşti foarte mult un copil şi ţi se va îndeplini în curând această dorinţă. Poţi începe să faci pasul cel mare împreună cu partenerul tău şi totul se va schimba în viaţa ta. Anul viitor se va naşte minunea!

4. Nu te grăbeşti să faci un copil, deoarece consideri că nu este timpul potrivit. În decursul următorilor 10 ani, te vei hotărî la un moment dat, însă acum nu este momentul. Copilul va veni şi în cazul tău, însă se vor mai întâmpla multe până atunci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.