TEST: Alege un COPAC și află ce te așteaptă în noul an 2019

Află ce te așteaptă în Noul An, în funcție de copacul pe care îl alegi

Testele psihologice sunt extrem de caăutate în mediul virtual. Următorul test se bazează pe psihologia culorilor. În urma rezultatului, vei putea reflecta asupra anumitor dorințe ascunse. Copacul pe care l-ai ales vorbește despre dorințele tale ascunse și despre anumite aspecte ale personalității tale, pe care nu le știai până acum:

Privește această imagine și alege unul dintre copaci

copacel-600x600-4341033

Ai ales? Acum poți afla rezultatul

1. Stejarul

Cel mai probabil, ești genul de persoană care vede mereu partea plină a paharului. Viața pentru tine este o aventură plină de surprize.

FOLLOW ME

În noul an aștepți evenimente semnificative și plăcute, pentru că ești deschis la noi impresii și pregătit pentru schimbări. Aștepți să ai parte de noi realizări și privești cu interes noul an. Cu siguranță te așteaptă multe surprize plăcute.

2. Zada

Poate că independența este numele tău intermediar. Pentru tine nu există constrângeri care să te împiedice din realizarea unor dorințe.

Abilitățile tale artistice pot afecta în mod semnificativ creșterea veniturilor în noul an. Pentru a obține succesul în muncă, nu este nevoie să depui eforturi deosebite: este suficient să fii conștient de principiile și credințele tale, iar ceea ce ai așteptat va veni, cu siguranță.

3. Arțat

Ești o persoană sensibilă. Vei reflecta foarte mult asupra propriei vieți. Anul viitor, în viața ta va apărea o persoană cu care vei dezvolta relații armonioase romantice. Chiar dacă ești mulțumit cu tine și nu suferi de plictiseală, acest lucru va aduce strălucire în viața ta.

4. Copacul bătrân

Cel mai probabil , ești o persoană practică și echilibrată. Ești o persoană fermă, cu picioarele pe pământ, pe care oricine s-ar putea baza, la nevoie. Deși ești un om puternic prin natură, uneori suferi de faptul că mulți te văd ca o persoană moale și sentimentală. Din cauza asta în viața ta, nu totul este bine format în relația cu sexul opus. În Noul An, aștepți o schimbare spre bine. Vei întâlni o persoană care te va aprecia și nu va încerca să profite de bunătatea ta.

5. Mirt

Ești o persoană sigură pe tine. Știi cum să ai totul sub control și nu te bazezi niciodată pe noroc, ci pe prorpiile calități. Nu-ți place să amâni lucrurile și te simți bine doar atunci când totul este pus la punct. Cariera va fi în ascensiune în Noul An, ca rezultat al muncii tale.

6. Prun

Îți place pacea și dreptatea. În timpul liber, petreci mult cu prietenii tăi, deși nu te deranjează singurătatea. Uneori trebuie să fii singur cu tine și să reflectezi asupra planurilor tale.

7. Teiul

În Noul An, vei întâlni o persoană care ți se aseamănă foarte mult. Cultura este extrem de importantă pentru tine și la fel va fi și pentru ea. Ești un bun analist, dar și un om sensibil

8. Castanul

Cel mai probabil ești o persoană visătoare și romantică. Nu pivești lucrurile din punct de vedere rațional. Pentru tine, ceea ce contează cel mai mult este ceea ce spun sentimentele. Refuzi contactul cu oameni opuși ție, așa că vei întâlni un om care să-ți împărtășească ideile.

9. Salcie

Ești o persoană extrovertită. Îți place să riști și urăști rutina. În Noul An vei avea parte de realizări la cre visai de ceva vreme. Datorită inițiativei tale, vei avea numai de câștigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.