Test de PERSONALITATE: Alege o PANĂ și descoperă trăsături ascunse ale PERSONALITĂȚII tale

Oamenii sunt extrem de diferiți, astfel că ei nu au cum să aleagă aceleași lucruri. Totul se datorează propriei personalități. În legătură cu acest subiect, s-au efectuat o mulțime de teste de personalitate.

Următorul test se bazează doar pe alegerea unei pene, din fotografia de mai jos. Trebuie să iei în considerare culoarea, forma și structura sa.


După ce ai ales, verifică rezultatul și descoperă ce spune despre personalitatea ta:

1. Pana nr. 1- Imaginație

Dacă ai ales această pană, înseamnă că ești o persoană cu o imaginație bogată. Ai un caracter puternic și îți place să evoluezi continuu. Eșecurile te întristează extrem de mult și îți place să duci orice lucru la bun sfârșit. Totuși, știi cum să te descurci pentru a obține ce-ți dorești.

2. Pana nr. 2- Evoluție

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Cea mai mare virtute a ta este capacitatea de a evolua în permanență. Ai un potențial foarte mare de învățare. Memorezi cu ușurință un volum mare de informații și îți place să ai cât mai multe cunoștințe, din vaste domenii. Pe de cealaltă parte, acest lucru te face să fii predispusă la singurătate. Îți este ușor să te îndrăgostești și ai lângă tine oameni care te sprijină.

3. Pana nr. 3- Energie

Ești o persoană capabilă să realizeze tot felul de planuri și proiecte. Uneori, ai tendința de a dori să ajungi unde îți propui, indiferent de circumstanțe, lucru care nu este mereu corect. Pui foarte mare accent pe propriile scopuri personale și nu te prea interesează părerea celor din jurul tău.

4. Pana nr. 4- Armonie

În timp ce celelalte pene vorbesc despre atingerea propriilor scopuri și dorințe, aceasta caracterizează persoanele care încearcă întotdeauna să-și ajute persoanele dragi. De cele mai multe ori, oamenii din jur sunt pe primul loc în viața lor.

5. Pana nr. 5- Creativitate

Ești o persoană plină de idei creative, pasionată de diferite domenii ale artei, fie că este vorba despre muzică, pictură sau poezie. Ar trebui să fii puțin mai încrezătoare, astfel încât și cei din jurul tău te vor percepe mai capabilă. Lipsa stimei de sine îi poate face pe ceilalți să te desconsidere. Lipsa unui sprijin din exterior te va duce pe calea eșecului.

6. Pana nr. 6- Independența

Nu depinzi niciodată de nimeni și reușești să-ți atingi scopurile pe cont propriu. Nu ești o persoană foarte prietenoasă, iar acest lucru îți poate dăuna. Ar trebui să te concentrezi și asupra acestui subiect și să fii mai apropiată de cei din jurul tău.

Culorile au o mare legătură cu emoțiile. Se spune că galbenul are o mare conexiune cu creativitatea, albastrul cu speranța, deși culoarea roșu a fost mereu asociată cu ceva periculos, dar și atrăgător în același timp. Fiecare dintre emoții a fost asociată cu un anumit tip de pană. Alegerea ta poate să nu fie definitivă. Dacă vei repeta acest test după mai mult timp, este posibil să alegi cu totul altceva. La urma urmei, oamenii se schimbă, adaptându-se la diferite situații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.