TEST DE STIL: Tu știi să răspunzi CORECT?


Următorul test îți poate spune dacă ai simț estetic și dacă ești o persoană bine îmbrăcată. Nu uita să-ți notezi răspunsurile pentru ca mai apoi să afli rezultatul. În urma acestui test, vei putea să-ți îmbunătățești stilul, aflând nourile trenduri:

1. Este în regulă să combini mai multe printuri într-o singură ținută?

a) Da
b) Nu

2. Care dintre următoarele fuste este o piesă de bază a oricărei garderobe?


1-fuste-600x527-5607052
3. Sunt aleși bine pantofii în această ținută?

a) Da
b) Nu, deoarece pantofii ar trebui asortați cu geanta.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

4. Poți purta haine din materiale strălucitoare în timpul zilei?

a) Da, cu siguranță
b) Nu, acestea arată bine doar seara

5. Este acest outfit unul de succes?


a) Da
b) Nu, un astfel de costum clasic nu se potrivește cu un T-shirt cu printuri
c) Pantofii ar trebui înlocuiți cu unii mai moderni

6. Care dintre perechile de pantaloni fac picioarele să pară mai lungi?


7. Este în regulă să porți atât un colier, cât și cercei din perle în același timp?

a) Da
b) Nu

8. Ce element din acest outfit poate fi considerat un element de bază al unei ținute?

7-haine-409x600-4869555
a) Jacheta
b) Cămașa
c) Jeanșii
d) Ghetele

9. Ce este în neregulă cu această ținută?


a) Arată în regulă așa cum este
b) Pantofii ar trebui schimbați
c) Toate piesele sunt prea largi
d) Pantofii ar trebui să fie mai moderni și o singură piesă ar trebui să fie oversize

10. Care dintre următorii pantofi pot face picioarele să pară mai lungi?

Răspunsuri
Fiecare răspuns corect primește 1 punct. Calculează-ți scorul și află dacă ai trecut testul

1. Răspuns corect- a)
Noua modă permite combinarea mai multor printuri într-o singură ținută, așa că nu trebuie să-ți faci griji.

2. Răspuns corect- c)

O fustă clasică tip creion ar trebui să existe în dulapul fiecărei fete. Este aproape imposibil să nu găsești un top care să nu se potrivească. În plus, nu te teme de culorile mai extravagante. O piesă de bază nu trebuie să fie neapărat albă sau neagră.

3. Răspuns corect- a)

Regula conform căreia pantofii ar trebui să se potrivească cu geanta nu mai este în tendințe. În plus, pentru un look fresh, nu trebuie să pară că te-ai chinuit prea tare.

4. Răspuns corect- a)

Ideea conform căreia hainele din materiale strălucitoare nu ar trebui purtate ziua nu mai este una de actualitate. Poți purta o bluză cu paiete, spre exemplu, combinată cu o pereche de jeanși clasici.

5. Răspuns corect- c)

Noile tendințe încurajează mixul între costume clasice, elegante și piese casual sau sport, precum tricouri simple sau hanorace. Astfel, poți avea un look mult mai interesant. Totuși, pantofii ar putea fi înlocuiți cu unii fără platformă în partea din față.

6. Răspuns corect- b)

Pantalonii clasici albi fac picioarele să capete lungime.

7. Răspuns corect- b)

Din păcate, seturile de perle nu mai sunt la modă. Oferă un aspect învechit unei ținute.

8. Răspuns corect- b)

Elementul de bază este cămașa. Oricine o poate purta și o poate combina cu un număr foarte mare de piese, precum fuste, pantaloni din piele sau diferite jachete. Blugii sunt și ei un element clasic, însă în acest caz, ei sunt puțin diferiți.

9. Răspuns corect- d)

Ținuta ar fi fost și mai reușită dacă exista un singur element oversize. Dacă în partea de sus alegi o bluză sau o vestă supradimensionată, trebuie să echilibrezi silueta prin partea inferioară. De asemenea, pantofii ar trebui și ei înlocuiți cu unii mai moderni.

10. Răspuns corect- a)

Pantofii în culoarea pielii dau senzația vizuală a unor picioare mult mai lungi. Acest efect se datorează culorii.

1-4 răspunsuri corecte. Din păcate, stilul tău nu este unul actualizart. Totuși, nu te descuraja. Simțul estetic se poate învăța. Citește mai multe reviste de modă și urmărește pozele de pe blogurile de fashion

5-7 răspunsuri corecte. Scorul tău este unul destul de bun. Ai numite capacități stilistice și știi cum să combini hainele. Totuși, mai ai câte ceva de învățat

8-10 răspunsuri corecte. Felicitări! Stilul tău este unul excelent. Știi cum să mixezi culorile, cum să faci ținute pline de stil și te poți lauda cu un simț estetic foarte dezvoltat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.