TESTE DE PERSONALITE: Apropie PALMELE și observă micile DETALII

Cititul în palmă te ajută să afli mai multe despre personalitatea, norocul și viitorul unei persoane. Această activitate se mai numește și chiromanție. Procedura e destul de compleză, deoarece include nu numai interpretarea palmelor, ci și a brațului, degetelor sau unghiilor. Contează liniile, forma, mărimea, flexibilitatea.

Cititul în palmă își are rădăcinile în astrologia chineză și indiană și în ghicitul din Roma antică. În perioada antichității, cititul în palmă era foarte popular în India.

Există diferite opinii legate de care mână ar trebui să fie folosită pentru citit – unii cred că dreapta pentru femei și stânga pentru bărbați. Totuși, ambele mâini joacă un rol important, deși una e dominantă și cealaltă e pasivă. Mâna stângă vorbește, de obicei, despre trăsăturile fizice și materiale cu care te-ai născut, iar cea dreaptă despre ce vei deveni atunci când vei crește. Așadar, mâna dreaptă e mai importantă pentru cititul în palmă, iar cea stângă oferă informații suplimentare.

Chiromanția are trei linii principale – linia vieții, linia capului (sau a înțelepciunii) li linia inimii (sau linia dragostei). Există și alte linii secundare, precum: linia căsătoriei, linia sorții, linia soarelui, linia copiilor, linia banilor, linia sănătății, linia călătoriilor și linia brățară.

Monturile, micile umflături de pe suprafața palmei joacă și ele un rol foarte important în cititul în palmă. Există șapte astfel de umflături, care sunt numite după fiecare planetă – Jupiter, Saturn, Apollo, Mercury, Luna, Venus, Mars.

După cum e de la sine înțeles, liniile din palma cuiva pot să spună multe despre cum stă persoana respectivă cu dragostea. Răspunsul nu va fi înșelător, ci va fi mai precis chiar decât ce ți s-ar putea spune. Iată ce semnifică fiecare posibilitate – apropie-ți mâinile și vezi care desen al liniilor dragostei ți se potrivește mai bine:

FOLLOW ME

Liniile sunt la aceeași înălțime

Dacă liniile din palma perechii tale sunt la aceeași înălțime, ai noroc. Are intenții serioase și preferă să aibă o relație serioasă, constantă. E rational și nu îi plac schimbările bruște din viața ta. E o persoană cu mult bun simț și cu o personalitate blândă, căreia îi pasăde opiniile și sentimentele celorlalți.

Linia de la palma stângă e mai joasă decât linia de la palma dreaptă

Preferi să ai un partener mai în vârstă decât tine și ești foarte înțeleaptă pentru vârsta ta. Cei cu un astfel de model au noroc în dragoste, sunt romantici și nu țin cont de normele sociale. De multe ori își ascultă intuiția, care îi mai și înșală din când în când.

Linia de la palma dreaptă e mai joasă decât linia de la palma stângă

Persoanele ale căror linii din palme arată așa nu se grăbesc să înceapă o relație serioasă – pentru el sau ea dragostea nu este o garanție a fericirii. Când se hotărăsc însă, aleg cu siguranță o persoană mai tânără sau chiar una de altă naționalitate. Iubește aparențele, e sigură pe sine și e încrezătoare în puterea sa. E o persoană independentă și decisă, care trece cu ușurință peste obstacole.

Citește și: Ce spune despre RELAȚIA voastră felul în care vă țineți de MÂNĂ

Dacă ai fost vreodată îndrăgostit/ă, știi cât e de grozav să ții persoana iubită de mână. Poate că nu observi, dar acest mic gest spune multe despre relația voastră și faza prin care treceți în calitate de cuplu.

Care e stilul vostru?

1. Cu palma în jos
Dacă vă țineți de mână așa, înseamnă că relația voastră e bazată pe afecțiune, dar nu pe pasiune. De asemenea, cel care ține palma în jos are o personalitate mai puternică, ia adesea inițiativa și e mai hotărât.

2. Degete împletite
Acestea simbolizează pasiune și o legătură puternică între doi oameni. Când vă țineți așa de mână, e important ca amândoi să fiți fermi. Nu e un semn bună dacă una din mâini e prea relaxată.

3. Un singur deget
Acest mod sugerează că amândoi vă prețuiți independența. Astfel de cupluri arată respect pentru spațiul celuilalt. Gestul poate sugera și că treceți printr-un moment delicat, iar unul dintre parteneri simte nevoia să se întoarcă în perioada când erați doar prieteni.

4. „Întărire” din partea celeilalte mâini
Dacă vă țineți așa de mână, înseamnă că lucrurile devin serioase. Din nefericire, nu e mereu un semn bun – ar putea indica și că te transformi într-o/un partener/ă posesiv/ă.

5. Braț la braț
Această poziție e folosită adesea atunci când cuplul participă la un eveniment. Dacă se țin așa de mâini în viața de zi cu zi, înseamnă că cel care vrea să îl țină pe celălalt de braț caută protecție sau e puțin nesigur în ceea ce privește relația.

6. Vă țineți de degete și trageți ușor mâna
Gestul poate sugera că partenerii nu sunt pe aceeași poziție. Cel care îl trage pe celălalt de mână încearcă să îl facă pe partener să se hotărască mai repede decât e el obișnuit. Poate fi și un semn că unul dintre parteneri s-a săturat de rutina din relație.

7. Nu vă țineți de mână
Dacă partenerul evită să te țină de mână, acesta ar putea fi un semn că nu te place foarte mult. Ar putea semnifica și timiditate sau nevoia de solitudine.

Nu e pentru nimeni un secret că îți poți citi viața în palmă. Ei bine, și despre picioare se poate spune că dezvăluie multe lucruri despre tine. Picioarele pot indica ce probleme de sănătate ai, pot vorbi despre personalitatea ta sau despre destin. Picioarele arată o relație între diverse aspecte ale corpului uman, începând de la sistemul digestiv până la statusul relației. Doar privindu-ți picioarele se poate determina dacă vrei aventuri sau armonie.

Citește și: Picioarele tale pot spune mult mai multe despre tine decât crezi

1. Piciorul egiptean

Oamenii ale căror degete formează o linie dreaptă sunt mai secretoși, singuratici și predispuși la schimbări de dispoziție.

2. Piciorul roman

Acesta e cel mai răspândit. Oamenii cu astfel de picioare sunt în general sociabili și prietenoși.

3. Piciorul de țăran

Cei ale căror degete sunt de lungimi egale sunt calmi, rezonabili și practici. Își țin promsiunile și te poți baza pe ei.

4. Piciorul grec

Aici, al doilea deget e mai lung decât celelalte. Cei cu astfel de picioare sunt de obicei emotivi și artistici, înclinați spre a fi lideri.

5. Un deget mic imobil

Dacă îți poți mișca degetul mic numai cu mâna, atunci ești probabil calm, rațional și duci o viață predictibilă. Oamenii cu astfel de picioare sunt conservatori obsedați de muncă, reci.

6. Un deget mic mobil

Oamenii care au degtelemici mobile sunt exact opusulcelor de dinainte. Sunt indolenți, aventuroși, mereuîncăutare de schimare. Adesea nu pot rămânecalmi. E mereuușorsă-iînveseleștidacă le propuiniștelucrurinebunești.

7. Un deget mic foarte scurt

Proprietarii degetelor mici izolate preferă de obicei să sfideze opinia publică și să facă totul în modul propriu.

8. Al treilea deget întors în afară

Oamenii cu degeteleașapreferăsăplanuiascătotulînavans cu grijă. Sunt foarteorganizațiși au totul sub control înoricesituație.

9. Un gol între al doilea și al treilea deget

Oamenii cu astfel de picioare pot separa perfect logica de sentimente. Sunt diplomați, analiștisauafaceriștiexcelenți.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.