Testul copacului: Ceea ce vezi PRIMA OARĂ dezvăluie ce fel de PERSOANĂ ești


Firi complexe ori valori diverse, fiecare om este unic. Și asta ne face foarte speciali. Fiecare dintre noi are perspective diferite asupra lucrurilor, credințelor și vieții în general. Modul în care analizezi problemele, analizezi riscurile sau nu, le iei în considerare şi în final le accepţi, îţi modelează viaţa.

Dacă doreşti să afli mai multe despre tine, acest test este unul dintre cele mai bune. Nu îţi face griji, deoarece nu există o alegere corectă sau incorectă. Priveşte imaginea o dată fără să te gândeşti prea mult și descoperă ce se află în poză, prin perspectiva ta.

Copac

Majoritatea oamenilor văd prima dată un copac în imagine, fiind cu siguranță cel mai proeminent. Dacă eşti unul dintre ei, cu siguranță îţi laşi viaţa ghidată de raţionament si mecanisme logice.


Întotdeauna ai încredere în raţiune atunci când vine vorba de luarea unor decizii importante și rareori laşi inima să preia controlul. Aceasta este o calitate excelentă pe care o ai, însă rişti să întâmpini dificultăţi în ceea ce priveşte exprimarea emoțiilor în mod eficient.

Îţi este frică să îţi asumi orice risc, iar lucru te face uneori să pierzi ocazii care necesită doar un pic de curaj

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Gorilă

Dacă ai văzut o gorilă, s-ar putea să te confrunţi cu lipsa încrederii în tine. Oamenii care observă gorilele au de obicei standarde foarte înalte pentru ei înșiși și sunt adesea nemulțumiți de progresul lor. Acest lucru îi determină să devină stresaţi când vine vorba de realizarea obiectivelor..

În timp ce această trăsătura ar putea fi dăunătoare uneori, trebuie menţionat că ai ca avantaj dorința constantă de a învăța și de a te dezvolta. Ai o mare capacitate de a te concentra și de multe ori știi multe despre subiectul care te pasionează, demonstrând cunoştinţe demne de apreciat.

Ai putea să pari puţin lăudăros uneori, în timp ce îţi comunici pasiunile cu multă intensitate.

Leu

Dacă vezi leul, eşti cu siguranță un spirit aventuros care prețuiește libertatea pe toate planurile. Ai adesea o intuiție foarte puternică pe care nu o eziţi să o urmezi. Rareori iei în considerare structuri logice, luând decizii pe baza instinctului tău.

Iubești să explorezi noi orizonturi şi te atrage necunoscutul, dar uneori poţi uita de cei din jurul tău.

Lucrezi bine într-un grup și adesea ai ca scop aducerea unei schimbări pozitive în comunitatea în care te integrezi atât de bine. Deși îţi poate părea greu să îţi foloseşti toată energia într-o singură direcție, odată ce ai făcut-o, vei avea rezultate pur magice.

Peşte

Peștele este cel mai puțin evident în această imagine și există foarte puțini oameni care îl pot vedea. Dacă eşti unul dintre cei care au văzut un pește, atunci cu siguranță știi cum să te remarci în mulţime si să fugi de convenţional.

Aura ta insuflă pozitivitate , şi pentru asta cu siguranță toată lumea te iubește. Dar şi pentru că rareori intenţionezi să faci rău, ba chiar încearci în mod constant să-i ajuţi pe alții. Însă oamenii pot uneori să profite de altruismul tău.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.