TESTUL IMAGINII: Alege o imagine și vezi dacă veți rămâne împreună TOATĂ VIAȚA

Iubirea este o chestiune la care nu putem să nu ne gândim – ne dorim dragoste, atingeri delicate și să avem pe cineva care să fie alături de noi toată viața, să ne iubească și să ne fie iubit, prieten și sprijin. Am vrea să împărtășim clipele fericite și să ne sprijinim în momentele nu foarte plăcute.

Pentru multe femei, a iubi și a fi iubite înseamnă împlinire. Uneori se întâmplă să-ți recunoști iubirea de la prima privire, iar alteori poate să treacă mult timp înainte de a-ți da seama de ceva.

Dacă vrei să știi cât timp va dura povestea ta de dragoste, privește bine imaginile de mai jos și alege una dintre ele:


1. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 1

Ai mare noroc – partenerul tău este iubitor și îi pasă mult de tine. Își face mereu timp pentru a avea grijă de tine și îți este alături și la bine, dar și la rău. Este afectuos, responsabil și dornic să fie lângă tine în toate momentele din viață. Te înconjoară cu iubire și căldură și îți oferă toată atenția pe care o meriți.

2. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 2

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Chiar dacă bărbații vor să emane putere și ambiție, alături de persoana iubită ei își dezvăluie latura sensibilă. În fața ta, partenerul devine vulnerabil și deschis. Își declară iubirea prin toate mijloaceleposibile și este atent la toate dorințele și interesele tale. Buchetul de flori poate semnifica încununarea iubirii deja demonstrate sau poate fi arma cu care încearcă să te cucerească.

3. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 3

Poți împărtăși cu partenerul momente speciale și vă veți aminti de ele în timp. Ieșirile în oraș întăresc conexiunea dintre voi și vă ajută să discutați mai detașat despre unele aspect. Partenerul tău este mândru de relația voastră și știe că gesturile mici consolidează relația. Nu îi e frică să arate tuturor că tu ești cea care e alături de el.

4. Te-ai oprit asupra fotografiei nr 4

Aveți pasiuni comune, iar ieșirile „departe de lumea dezlănțuită” vă apropie tare mult, deoarece nimic nu vă distrage atenția. Vă bucurați de peisajul superb, de liniștea care vă îndeamnă să vorbiți sincer și deschis. Dacă aveți adesea astfel de planuri e foarte posibil să fiți împreună pentru totdeauna. Partenerul tău este atent și curios și îi place să trăiască noi experiențe alături de persoana iubită.

Citește și: 7 semne că sunteți suflete pereche

Dacă spui „suflet pereche” într-un grup de oameni, mulți își vor da ochii peste cap. Ideea că există o persoană magică pentru tine de care te vei îndrăgosti instantaneu este pur și simplu nerealistă. Există însă persoane pe care le cunoști instinctiv, cu care te conectezi și care îți permite să crești.

E ușor să te înțeșegi bine cu cineva. A „semăna” cu ea în sensul cel mai profund e însă mai dificil. Atunci când reușiți să vă sincronizați complet, înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche și ai noroc, pentru că asta nu se întâmplă de multe ori în viață. Iată câteva semne care ar putea sugera că ți-ai găsit sufletul pereche:

1. Sufletul pereche nu este jumătatea ta

Sufletul pereche, partenerul, destinul sau jumătatea ta nu sunt același lucru. Poate fi vorba de un prieten, de cineva din familie, de un iubit sau pur și simplu de un cunoscut. Uneori îți dai seama că cineva e pe aceeași lungime de undă cu tine atunci când râdeți la aceeași scenă dintr-un film.

2. Simți că vă cunoașteți de o mie de ani

Poate că principalul indiciu al unui suflet pereche este sentimentul că vă cunoașteți de o mie de ani. Uneori ți se întâmplă asta cu o persoană care e de două ori mai mare ca tine, de altă naționalitate, de altă religie, dar care pur și simplu te înțelege – în sensul cel mai profund al cuvântului. Vechea zicală „când știi, știi” e adevărată atunci când se aplică unei legături cu sufletul tău pereche. Nu îți pui întrebări – simți că ai întâlnit pe cineva special pentru tine

3. Aveți aceleași valori

Poate că aveți (și e, evident, absolut normal să se întâmple asta) gusturi diferite în materie de haine, mâncare și alte detalii, dar când vine vorba de chestiuni morale, valori și expresii emoționale, acestea seamănă. Aveți același sistem de valori și aceeași percepție asupra lumii în general.

4. „Legea oglinzii”

Dacă analizăm totul din alt punct de vedere, un suflete pereche e ca propria ta imagine reflectată. Îl înțelegi deoarece îl privești ca și cum te-ai privi pe tine în oglindă. Vorbim de interior, desigur, nu de aspectul fizic. Acest lucru e cunoscut ca „legea oglinzii”.

5. Creați ceva împreună

Coneziunea se extinde și valorile similare au un mare potențial de a se transforma în ceva creativ, ceva de care să vă ocupați împreună. Poate fi orice – începeți printr-o mică aventură și continuați făcând planuri de a cuceri lumea.

6. Nu sunteți obligați să vă schimbați unul pe celălalt.

Semănați între voi. Dacă partenerul încearcă să te schimbe, înseamnă că are alte valori, o altă percepție asupra vieții, alte planuri – prin urmare, nu e imaginea ta în oglindă, nu e sufletul tău pereche.

7. Chimia fizică e palpabilă

Electricitatea nu apare numai la nivel sexual, ci și atunci când îți iei sufletul pereche de mână, chiar și la mulți ani după relație.

Citește și: Nu te căsători niciodată cu un bărbat care face aceste 7 greșeli

Imaginează-ți că te căsătorești cu un bărbat care nu te respect și care nu merită nimic din partea ta. Un bărbat care te vede doar ca pe o soție și nimic mai mult. Da, viața ta va fi un adevărat iad. Înainte să fie prea târziu, gândește-te dacă tipul de care ești interesată merită timpul, dragostea și viața ta. Dacă te-ai întâlnit cu el, îl cunoști probabil destul de bine. Dacă știi că are multe dintre obiceiurile de mai jos, îndepărtează-te de el cât mai poți:

1. Extrem de posesiv

Un bărbat care nu are încredere în tine îți va pune mereu restricții, indiferent cât de loială i-ai fi sau cât de mult l-ai iubi. Te va opri din a face lucruri normale în viață de frică să nu se întâmple ceva rău, iar asta poate fi o situație de coșmar. Orice bărbat care se comportă așa are potențialul de a-ți distruge viața. Nu ar trebui să te căsătorești cu el numai ca să regreți apoi.

2. Urăște animalele

Orice bărbat care urăște animalele este el însuși un animal. Îi lipsește empatia! Una e să fie alergic și alta e să le urască pe toate, din principiu. Dacă trebuie să alegi între un tip care urăște animalele și animăluțul tău de companie, alege-l mereu pe cel din urmă. Nu merită să-ți pierzi timpul cu bărbații care urăsc animalele.

3. Regulile unei relații nu înseamnă nimic pentru el

Fiecare relație are niște reguli de bază, iar dacă el le încalcă în mod repetat, atunci nu te respectă pe tine și nu respectă ce aveți. Dacă partenerul tău depășește limitele iar și iar, nu merită timpul sau iubirea ta.

4. Nu îți acordă atenție

Într-o relație trebuie să acorzi și să primești. Dacă tu faci toate eforturile pentru relația voastră, iar el nu face absolut nimic, viața ta va fi mizerabilă. Nu are rost să formezi o astfel de legătură, mai devreme sau mai târziu vei regret decizia de a te căsători cu el.

5. Nu își dă seama când greșește

Dacă el crede mereu că orice face și orice spune e întotdeauna corect, curând te va forța și pe tine să te schimbi. Un tip care crede că are mereu dreptate nu își va da seama niciodată că a făcut o greșeală.

6. Prea multe scuze

Scuzele sunt cel mai bun mod de a spune că are ceva mai important de făcut și că tu nu contezi pentru el. Punct. Dacă vine adesea cu scuze și povești fără sens, e evident că nu e îndrăgostit de tine. Nu ar trebui să-ți mai pierzi timpul cu o astfel de persoană.

7. Întreține certurile

Într-o relație, certurile sunt bune și uneori chiar sănătoase, dar dacă nu se mai sfârșesc niciodată, nu e de bine. Viața și relațiile sunt pline de compromisuri, iar dacă el nu îți ascultă punctul de vedere, dacă încearcă să te facă să zici ca el sau nu te ascultă și nu înțelege ce spui, sigur nu merită timpul tău.

Citește și:  7 semne că se iubește numai pe el

Cineva e narcisist dacă își acordă foarte mare importanță, dacă are o nevoie profundă de a fi admirat și dacă îi lipsește empatia pentru ceilalți.

Tulburarea de personalitate narcisică afectează munca, școala, relațiile. Poate fi înrăutățită de depresie și dependență. Personaele narcisiste sunt de obicei nefericite și ușor de dezamăgit, fiindcă nu primesc tratamentul special pe care cred că îl merită.
Iată câteva semne după care poți recunoaște narcisiștii:

1. Exagerează vorbind despre reușitele și talentele lor

Îți va spune că a fost atletul vedetă al școlii, când, de fapt, abia a ajuns pe teren. Se va transforma în eroul oricărui eveniment la care a participat și chiar va ajunge să creadă tot ce le spune celorlalți.

2. Sunt experți în manipulare

Narcisiștii se vor folosi de slăbiciunile tale pentru a se asigura că primesc ce vor. Te vor umili, adăugând astfel mai multă putere personalității lor. Dacă îți fac o favoare, fii sigur că ți-ai vândut sufletul diavolului, pentru că se va întoarce împotriva ta.

3. Nu-ți recunosc și nu-ți acceptă sentimentele

Contează doar cum se simt ei. Te vor intimida ca să se simtă ei bine. Emoțiile contează doar atâta timp cât sunt proprile lor nevoi și dorințe.

4. Sunt aroganți

Narcisistul nu greșește niciodată. Crede că are dreptul la absolut tot. Va călca peste toți cei care se pun în calea lucrurilor dorite de el. Nu îi pasă de sentimentele nimănui, nu arată deloc empatie.

5. Au nevoie să fie mereu admirați și adorați

Narcisistul trebuie să fie în centrul atenției. Când nu li se mai oferă, trec la persoana următoare. Nu pot avea relații pe termen lung fiindcă nimeni nu-i poate păstra pe un piedestal de aur. Păstrează cu greu slujbele și se concentrează cu greu la școală, fiindcă își pierd repede interesul.

6. Profită de alții

Narcisistul va profita de orice și de oricine, în funcție de nevoile lor. Va face absolut orice pentru a-și atinge scopurile dubioase. Narcisistul pare să fie încrezător și cu o stimă de sine ridicată, dar e doar o fațadă. Le lipsește stima de sine și se folosesc de alții.

7. Se cred superiori

Sunt incapabili de a vedea lumea ca toți ceilalți. Se cred deasupra tuturor, iar atitudinea lor de măreție e copleșitoare. Ei nu greșesc niciodată. Dacă ceva nu merge așa cum vor, altcineva a stricat lucrurile.

Citește și: 10 semne că te iubește, deși nu ți-o spune

În lumea asta mare, nu e tocmai ușor să găsești pe cineva care să fie pe sufletul tău. Când îl găsești însă, fericirea aceea nu se compară cu nimic. Căutarea poate lua uneori câțiva ani, iar drumul nu e ușor. Uneori mai apar și probleme. Deci, cum știi că te întâlnești cu persoana potrivită?

Iată câteva semne:

1. Se laudă mereu cu tine și le spune tuturor despre reușitele tale, fie că e vorba de o promovare la muncă, fie că doar ai câștigat niște bilete la un concert. Pentru el contează.

2. Se poartă ca un cavaler. De exemplu, te ia în brațe când nu mai poți păși din cauza tocurilor.

3. Nu încearcă să te schimbe. Îți știe defectele – că ești mai dezordonată decât el, că ai nevoie de o pisică drept animal de companie și că nu poți să gătești, dar acceptă totul.

4. Îi e dor de tine. Nu o spune doar de dragul de a o spune. Chiar îi e dor de tine când nu v-ați mai văzut de mult timp.
5. Poți plânge în fața lui fără să te simți stânjenită. Știe când ai nevoie să fii susținută și te va sprijini și sfătui mereu.

6. Când prietenele tale se plâng de partenerii lor, tu nu prea ai de ce să te plângi, pentru că el se poartă minunat cu tine.
7. Este apropiat de familia ta și s-a asigurat că și tu te înțelgi cu ai lui. Ți-ar suna tatăl sau bunica fără ezitare.

8. Prietenii tăi sunt și prietenii lui. Și îi pasă de ei. Dacă unul dintre ei se simte aiurea, îți sugerează să stai cu el sau să îl inviți să mergeți undeva.

9. Înțelege că uneori te mai și superi, că suntem cu toții oameni și mai avem perioade proaste. Îl supără doar că nu ești bine.

10. Îți spune, din senin, că ești frumoasă. Și asta se întâmplă când nu ți-ai aranjat părul, nu te-ai machiat sau nici nu ți-ai schimbat tricoul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.