Ține degtele în această poziție! Nu vei ghici ce se întâmplă!


Privește-ți mâinile. Ce vezi? Dacă nu găsești nimic deosebit, discută cu un reflexolog. El îți va spune că pe mâinile tale există numeroase puncte active care te pot ajuta să îți controlezi corpul și mintea. Iată ce poți face cu degetele tale:

1. Degetul mare

Degetul mare e responsabil pentru anxietate și durerile de cap. Dacă te supără o astfel de durere, strânge-ți ușor degetul pentru aproximativ cinci minute. Reflexologii spun că acest lucru va calma durerea.

2. Degetul arătător


Acest deget controlează durerile musculare, dar și sentimentele de dezamăgire, frică și stânjeneală. După cum au arătat niște studii efectuate la Universitatea din Minnesota, pacienții ccare suferă de dureri de spate și de mușchi se simt mai bine după un ciclu de reflexo-terapie. Strânge-ți arătătorul cu cealaltă mână timp de cinci minute.

3. Degetul mijlociu

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

A-ți apăsa degetul mijlociu te ajută dacă te simți enervat, furios sau mai obosit/ă ca de obicei. Studiile au arătat că acest exercițiu scade presiunea sângelui și te calmează.

4. Degetul inelar

Emoțiile negative și tristețea vor trece dacă îți strângi ușor degetul inelar timp de cinci minute. Nu uita să rămâi calm/ă și să fii atent/ă la respirație.

5. Degetul mic

Degetul mic este responsabil pentru stima de sine, stres și nervozitate. Dacă ți-ai făcut un obicei din a te subestima, ar trebui să îți masezi degetul mic timp de cinci minute. Încearcă să te gândești la ceva drăguț când faci asta.

Palma

Apasă degetele unei mâini pe centrul palmei celeilalte mâini. Masează în mișcări circulare și inspiră și expiră adânc de trei ori. Reflexologii spun că palma simbolizează centrul emoțiilor și sentimentelor. Cercetările arată că masarea reguulată a palmei te ajută să previi greața, stresul, diareea și constipația.

Palmele alăturate

Această poziție este folosită de multe ori în meditație. Te ajută să te concentrezi și să-ți pui gândurile în ordine. Presându-și palmele una de alta poți și să îți îmbunătățești circulația sanguină.

Surya Mudra

Această poziție te va ajuta să-ți îmbunătățești digestia și metabolismul. Tehnica este folosită, de asemenea, pentru scăderea temperaturii sângelui și în cazul în care nu ai poftă de mâncare.

manuta-600x315-7692058
Dacă vrei să știi și alte moduri prin care te poți calma rapid, iată câteva sugestii:

1. Oprește-te din ce faci

Poți încerca să te calmezi oprind interacțiunea cu cee ace te supără. Spune-i celui cu care vorbești că ai nevoie să iei o pauză. Dacă ai mai mulți oameni prin preajmă, cere-ți scuze și mergi într-un loc liniștit, ca să îți calmezi gândurile.

2. Concentrează-ți atenția la simțurile tale

Atunci când suntem agitași, supărați sau furioși, corpurile noastre intră în stare de „luptă sau fugi” și este activat hormonul numit adrenalină, care mărește ritmul inimii și al respirației, îți încordează mușchii și îți comprimă vasele de sânge. Fii atent/ă la ce simți, la ce vezi, la ce auzi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.