Toată lumea îi ADMIRĂ, dar ei sunt nemulțumiți cu DEFECTELE lor! Iată care sunt cele mai mari probleme ale VEDETELOR!

Credeai că vedetele de la Hollywood nu au astfel de griji și probleme ca și tine, că tot ce fac este să se bucure de viață și să strălucească pe covorul roșu. Aceaste opinii sunt însă greșite și, deși le admiri deseori frumusețea, în realitate ele sunt foarte complexate.

1. Angelina Jolie

Principala caracteristică distinctivă a apariției Angelinei Jolie sunt buzele ei pline de senzualitate. Fetele din întreaga lume tind să fie ca celebra actriță și să recurgă la ajutorul chirurgilor plasticieni pentru a obține aceleași rezultate. Angelina, dimpotrivă, crede că natura a înzestrat-o cu buze prea mari.

2. Cindy Crawford

Supermodelul american Cindy Crawford are un complex comun, apărut din cauza sânilor pre amici. Aceasta nu poartă niciodată haine cu decolteu adânc.

3. Jennifer Lawrence

FOLLOW ME

Complexe din cauza propriului aspect există chiar și la o actriță câștigătoare de Oscar, Jennifer Lawrence. Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, a mărturisit că ar dori să aibă un corp perfect, deoarece se consideră un pic prea voluminoasă. De asemenea, actrița este îngrijorată din cauza sânilor prea mari.

4. Kristen Stewart

Actrița Kristen Stewart a mărturisit că nu i-au plăcut niciodată urechile ei. În opinia ei, sunt prea mari și deseori încearcă să le ascundă sub păr.

5. Will Smith

O altă celebritate care nu-și place propriile urechi este Will Smith. În copilărie, colegii de clasă îl tachinau cu porecla „elefantul Dambo”, iar acest lucru l-a făcut să dezvolte complexe.

6. Paris Hilton

Chiar și Paris Hilton are complexe, din cauză că are picioarele prea mari, purtând mărimea 42 la pantofi. Moștenitoarea a recunoscut că este dificil pentru ea să-și găsească pantofi semnați de designeri celebrii pe dimensiunea ei.

7. Um Thurman

Încă din copilărie, Uma Thurman era sigură că nuanța părului ei este pur și simplu urâtă: prea deschisă, aproape albă.

8. Julia Roberts

Julia Roberts nu și-a ignorat complexele. În tinerețe, era jenată de statura înaltă și de o gură prea mare. Pentru a-și consolida încrederea în ea, vedeta a participat la concursurile de frumusețe din orașul natal. Chiar și după ce a devenit o actriță faimoasă, ea continua să-și trateze aspectul destul de critic.

9. Victoria Beckham

Dacă analizezi cu atenție fotografiile lui Victoria Beckham, atunci nu în multe dintre ele o vei vedea zâmbind. Vedeta nu este foarte entuziasmată de zâmbetul său. Prin urmare, în aproape toate fotografiile are un aspect serios.

10. Keira Knightely

În timp ce milioane de fete din lumea întreagă invidiază seninătatea lui Keira Knightley, ea nu este mulțumită de aspectul ei. Actrița este stânjenită de faptul că e prea slabă și că are bustul prea mic.

11. Scarlett Johansson

În ciuda statutului de simbol al sexului frumos, Scarlett Johansson are complexe, de asemenea, din cauza aspectului ei și chiar se numește o „broască”. Vedeta se simte grasă (în comparație cu celelalte celebrități slabe de la Hollywood) și nu consideră aspectul său ca fiind armonios.

12. Jessica Alba

Recent, Jessica Alba a devenit a treia oară mamă. Dar acum actrita trece prin momente mai dificile. Într-un interviu, ea a recunoscut că sânii ei erau lăsați și șoldurile deveniseră prea mari.

13. Kim Kardashian

Kim Kardashian este bine cunosctă pentru formele ei luxuriante. În timp ce multe fete visează să fie la fel, Kim însăși admite că ea își consideră șoldurile prea mari.

14. Claudia Schiffer

Claudia Schiffer, încă din din copilărie, s-a confruntat cu complexe din cauza înățimii. Supermodelul chiar încearcă să poarte pantofi cu tocuri cât mai mici, pentru a nu fi mai înaltă decât soțul ei.

15. Tom Cruise

Actorul celebru Tom Cruise se confruntă cu complexe din cauza înățimii. Se spune că poartă pantofi personalizați, cu o talpă specială, cu cel puțin câțiva centimetri mai mare.

16. Bruce Willis

Bruce Willis are și el complexe. Actorul este jenat să ofere interviuri din cauza cheliei.

17. Zac Efron

În ciuda mulțimii de admiratoare și cuvintelor de laudă, frumosul Zac Efron este sigur că  are capul prea mare.

18. Lily Collins

Actrița Lily Collins și-a urât atât de mult sprâncenele încât și le-a ras odată. Apoi, mama ei i-a explicat fetei că astfel de sprâncene o fac să fie unică, așa că trebuie să fie mândră. Ca orice mamă, mama ei avea dreptate.

19. Robbie Williams

Robbie Williams și-a pierdut condiția fizică și crede că burta lui a devenit prea mare. Cântărețul a recunoscut că atunci când s-a dus la plajă, s-a simțit foarte inconfortabil din cauza asta.

20. Linda Evangelista

Supermodelul anilor 90 a suferit de ridiculizarea colegilor de clasă în ceea ce privește aspectul nasului său. Complexul acesta a rămas și la maturitate. Judecând după imaginile din diferiți ani, vedeta și- a făcut o rinoplastie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.