Top 10 animale ADRORABILE care te pot UCIDE

Dacă înfățișarea exterioară ar putea să ucidă, atunci acești micuți ar fi deja destul de periculoși, dar, din păcate, nu numai la drăgălășenia lor trebuie să fii atent/ă. Iată de ce aceste animale frumușele te-ar putea ucide:

1. Peștele balon


Uită-te la fețișoara sa! Cum ar putea să-ți facă vreun rău…? Ei bine, ai fi surprins/ă! Peștele balon este, de fapt, a doua cea mai veninoasă creatură de pe planetă. Veninul său ucide paralizând diafragma și nu se cunoaște vreun antidot.

2. Leneșul Loris


Ochii aceia… awww! Leneșii Loris sunt de obicei foarte blânzi, dar nu ai vrea să îi superi. Ei pot să elibereze venin din părțile laterale ale coatelor care, amestecat cu saliva lor, poate provoca moarte prin șoc anafilactic.

3. Elanul

FOLLOW ME


Cu grimasele lor de personaj de desen animat, elanii poate că par prietenoși, dar atunci când sunt amenințați atacă oamenii într-un mod foarte agresiv. E mai probabil să fii rănit de un elan decât de un urs.

4. Felinele mari


Deși sunt foarte drăgălașe, aproape toate pisicile mari te-ar mânca bucuroase la prânz. Leii, tigrii și gheparzii ar face asta, dar și pumele din America de Nord amenință bicicliștii singuri și copiii.

5. Cazuarul


Cazuarul nu e atât de drăgălaș ca ghepardul, dar e și el simpatic în felul său. Se găsește în pădurile din Australia și Noua Guinee și seamănă cu un struț, iar dacă oamenii îl deranjează poate deveni extrem de agresiv – și își folosește ghearele mari.

6. Urșii


Ursul este animalul de pluș preferat al celor mai mici copilași (și al adulților) – puține lucruri pot fi mai drăguțe decât un ursuleț. În viața reală însă, ei sunt mortali – sunt cunoscuți pentru faptul că ucid și vânează oameni. Urșii grizzly și cei polari sunt considerați a fi cei mai periculoși, dar toate speciiile mari pot face rău oamenilor – chiar și urșii panda.

7. Broasca otrăvitoare Dart

br-6409283
În natură, culorile strălucitoare înseamnă, de regulă „stai departe, sunt periculos!”, iar cu galbenul său strălucitor, broasca otrăvitoare Dart nu face excepție. Această creatură micuță este una dintre cele mai otrăvitoare creaturi de pe planetă.

8. Furnicarul gigant

fu-9317268
Furnicile vor fi cu siguranță de acord cu asta. Ar putea părea drăguț, dar când este amenințat, dinții și ghearele puternice ale furnicarului gigant sunt perfecte pentru a spinteca un om, așa că e mai bine să îl lași să-și vadă de ale lui.

9. Wolverine


Nu, nu Hugh Jackman! Adevăratul wolverine este o nevăstuică agresivă, cu gheare și fălci puternice, care poate să doboare chiar și un elan.

10. Elefanții


Atunci când sunt nervoși, elefanții sunt printre cele mai periculoase animale de pe planetă. Se spune că elefanții nu uită – ei bine, ei pot chiar să țină ranchiună și să se răzbune. În India, mulți oameni sunt uciși de către elefanți pentru că nu îi tratează bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.