TOP 10 cele mai bine PLĂTITE modele ale lumii


Revista Forbes a elaborat un top al celor mai bine plătite modele ale lumii în 2017. Primul loc a fost ocupat de către Kendall Jenner, 22 de ani, care a câștigat 22 de milioane de dolari anul acesta.

Locul 10 – Ashley Graham
Venit:5.5 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Pentru prima data in primele zece cele mai bine platite modele, a fost introdus un model cu dimensiuni mai mari. Aceasta este o dovadă a faptului că dimensiunea nu contează. Principalul său venit provine din publicitatea pentru branduri ca Lane Bryant sau H&M, de asemnea, ea deținând si propia sa linie de îmbrăcăminte Addition Elle.


Locul 9 – Bella Hadid
Venit: 6 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Cel mai nou și cel mai tânăr membru al acestui top. Bella are doar 21 de ani. A reușit să ajungă pe locul 9 datorită contractelor cu mai mult de 10 branduri, printre care Dior Makeup, Nike și Nars.

2-6-400x600-6328762

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Locul 8 – Liu Wen
Venit: 6.5 milioane de dolari
Țara: China

În ciuda faptului că modelele cu un aspect non-european încă se confruntă cu dificultăți de carieră, Liu a intrat ușor în acest top. A devenit prima femeie asiatică ce a participat la spectacolul Victoria’s Secret, cu Estée Lauder și care a apărut pe coperta Vogue USA. De asemenea, ea colaborează cu Puma, cu brandul de lux La Perla și cu alte companii.

Locul 7 – Carly Kloss
Venit: 9 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Principalul venit al lui Carly este adus prin contracte de publicitate cu Swarovski, Adidas și Express. A apărut de 36 de ori pe coperțile diferitelor versiuni ale revistei Vogue. Dar nu este cunoscută numai in lumea modei, deoarece în 2014 a deschis școala de programare Kode With Klossy pentru fete de la 13 până la 18 ani, având deja 500 de absolvenți.

Locul 6 – Rosie Huntington-Whiteley
Venit: 9 milioane de dolari
Țara: Regatul Unit

Rosie deține propia linie de cosmetice, prezenta in divizia Britanica a brandului Marks&Spencer. Pe deasupra, ea câștigă foarte bine din contractele sale cu UGG, brandul de bijuterii Nirav Modi sau din reclamele pentru parfumurile Burberry.

5-7-600x600-5211019

Locul 5 – Gigi Hadid
Venit: 9.5 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Datorită popularității sale pe Instagram (37 de milioane de abonați), Gigi este adesea invitată să facă publicitate pentru brandurile adresate tinerilor fiind principala sursă a veniturilor sale. Ea produce, de asemenea, colecții de ochelari in parteneriat cu Vogue Eyewear, cosmetice cu Maybeline și colecții de genti împreună cu Tommy Hilfiger.

6-6-600x600-5218642

Locul 4 – Adriana Lima
Venit: 10.5 milioane de dolari
Țara: Brazilia

Cel mai “înspăimântător” înger al Victoria’s Secret participă la prezentările acestui brand de 17 ani. Pentru o lungă perioadă de timp, aceasta a fost imaginea parfumurilor Marc Jacobs si a brandului Sportmax.

7-6-600x338-8102598

Locul 3 – Chrissie Tagen

Venit: 13.5 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Sursa veniturilor încântătoarei Chrissy provine din contractele cu brandurile ce produc cosmetice dar și cu cele de produse alimentare cum ar fi Smirnoff. Ea a jucat, de asemenea, în reclame pentru brandul de cosmetice BECCA și pentru produsele de îngrijire a părului TRESemmé.

8-6-450x600-2068402

Locul 2 – Gisele Bundchen
Venit: 17.5 milioane de dolari
Țara: Brazilia

Principalul venit al lui Gisele este adus de către publicitatea pentru celebrul parfum Carolina Herrera, pantofii Arezzo dar și bijuteriile Vivara. Gisele a reușit să apară pe coperțile a peste 1200 de publicații diferite.Între 2002 și 2016, a fost recunoscut drept cel mai plătit model.Află cine ar putea să o depășească.

9-6-390x600-2822352

Locul 1 – Kendall Jenner

Venit: 22 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Aici este un model care, pentru prima dată din 2002, a reușit să o elimine pe faimoasa Gisele Bündchen de pe primul loc al toplui. Sursa de venit a lui Kendall a fost Instagram. Are 85 de milioane de abonați, pentru care primește contracte de publicitate de la Adidas, Estée Lauder și La Perla.

the-costume-institute-benefit-celebrating-the-opening-of-rei-kawakubo-comme-des-garcons-art-of-the-in-between-arrivals-the-metropolitan-museum-of-art-new-york-usa-01-may-2017-2


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.