TOP 10 cele mai bine PLĂTITE modele ale lumii

Revista Forbes a elaborat un top al celor mai bine plătite modele ale lumii în 2017. Primul loc a fost ocupat de către Kendall Jenner, 22 de ani, care a câștigat 22 de milioane de dolari anul acesta.

Locul 10 – Ashley Graham
Venit:5.5 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Pentru prima data in primele zece cele mai bine platite modele, a fost introdus un model cu dimensiuni mai mari. Aceasta este o dovadă a faptului că dimensiunea nu contează. Principalul său venit provine din publicitatea pentru branduri ca Lane Bryant sau H&M, de asemnea, ea deținând si propia sa linie de îmbrăcăminte Addition Elle.

Locul 9 – Bella Hadid
Venit: 6 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Cel mai nou și cel mai tânăr membru al acestui top. Bella are doar 21 de ani. A reușit să ajungă pe locul 9 datorită contractelor cu mai mult de 10 branduri, printre care Dior Makeup, Nike și Nars.

2-6-400x600-6328762

FOLLOW ME

Locul 8 – Liu Wen
Venit: 6.5 milioane de dolari
Țara: China

În ciuda faptului că modelele cu un aspect non-european încă se confruntă cu dificultăți de carieră, Liu a intrat ușor în acest top. A devenit prima femeie asiatică ce a participat la spectacolul Victoria’s Secret, cu Estée Lauder și care a apărut pe coperta Vogue USA. De asemenea, ea colaborează cu Puma, cu brandul de lux La Perla și cu alte companii.

Locul 7 – Carly Kloss
Venit: 9 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Principalul venit al lui Carly este adus prin contracte de publicitate cu Swarovski, Adidas și Express. A apărut de 36 de ori pe coperțile diferitelor versiuni ale revistei Vogue. Dar nu este cunoscută numai in lumea modei, deoarece în 2014 a deschis școala de programare Kode With Klossy pentru fete de la 13 până la 18 ani, având deja 500 de absolvenți.

Locul 6 – Rosie Huntington-Whiteley
Venit: 9 milioane de dolari
Țara: Regatul Unit

Rosie deține propia linie de cosmetice, prezenta in divizia Britanica a brandului Marks&Spencer. Pe deasupra, ea câștigă foarte bine din contractele sale cu UGG, brandul de bijuterii Nirav Modi sau din reclamele pentru parfumurile Burberry.

5-7-600x600-5211019

Locul 5 – Gigi Hadid
Venit: 9.5 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Datorită popularității sale pe Instagram (37 de milioane de abonați), Gigi este adesea invitată să facă publicitate pentru brandurile adresate tinerilor fiind principala sursă a veniturilor sale. Ea produce, de asemenea, colecții de ochelari in parteneriat cu Vogue Eyewear, cosmetice cu Maybeline și colecții de genti împreună cu Tommy Hilfiger.

6-6-600x600-5218642

Locul 4 – Adriana Lima
Venit: 10.5 milioane de dolari
Țara: Brazilia

Cel mai “înspăimântător” înger al Victoria’s Secret participă la prezentările acestui brand de 17 ani. Pentru o lungă perioadă de timp, aceasta a fost imaginea parfumurilor Marc Jacobs si a brandului Sportmax.

7-6-600x338-8102598

Locul 3 – Chrissie Tagen

Venit: 13.5 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Sursa veniturilor încântătoarei Chrissy provine din contractele cu brandurile ce produc cosmetice dar și cu cele de produse alimentare cum ar fi Smirnoff. Ea a jucat, de asemenea, în reclame pentru brandul de cosmetice BECCA și pentru produsele de îngrijire a părului TRESemmé.

8-6-450x600-2068402

Locul 2 – Gisele Bundchen
Venit: 17.5 milioane de dolari
Țara: Brazilia

Principalul venit al lui Gisele este adus de către publicitatea pentru celebrul parfum Carolina Herrera, pantofii Arezzo dar și bijuteriile Vivara. Gisele a reușit să apară pe coperțile a peste 1200 de publicații diferite.Între 2002 și 2016, a fost recunoscut drept cel mai plătit model.Află cine ar putea să o depășească.

9-6-390x600-2822352

Locul 1 – Kendall Jenner

Venit: 22 milioane de dolari
Țara: Statele Unite ale Americii

Aici este un model care, pentru prima dată din 2002, a reușit să o elimine pe faimoasa Gisele Bündchen de pe primul loc al toplui. Sursa de venit a lui Kendall a fost Instagram. Are 85 de milioane de abonați, pentru care primește contracte de publicitate de la Adidas, Estée Lauder și La Perla.

the-costume-institute-benefit-celebrating-the-opening-of-rei-kawakubo-comme-des-garcons-art-of-the-in-between-arrivals-the-metropolitan-museum-of-art-new-york-usa-01-may-2017-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.