Top 5 cele mai cool accesorii de vară

Niciodată parcă vara nu a fost mai explozivă, mai efervescentă și mai colorată cum e vara lui 2016. Poți să alegi să aparții oricărei decade, să fii orice personaj vrei, să combini și să alternezi cum te taie capul. Hippie, 60’s, optzecist sau cu reminiscențe de ani `90, totul parcă e actual, permis și în trend. Tot ce ne trebuie e imaginație și, mai ales, relaxare. Parcă, în sfârșit, moda ne împinge să ne găsim vocea estetică și să alegem, înainte de orice, să fim așa cum simțim să fim și să alegem doar hainele care ne desăvârșesc firescul. Sună cam bine, nu?

img_9279-2298006

Ca de fiecare dată, când vine vorba despre ce port și unde și cum, mă așez la laptop în dorința de a fi expeditivă, dar pe cuvânt că e o lume care nu te lasă să pleci cu una, cu două. În încercarea de a-mi face un kit de călătorie, de vară, de vacanță cât mai „documentat”, am căutat ce e cool și ce nu trebuie să-mi lipsească, orice ar fi. Așa că am încropit o listă pe care v-o împărtășesc și care sper să vă fie și vouă de ajutor sau de inspirație 🙂

Vara asta, mai mult că în oricare altă vară, se poartă pălăriile de paie și toate variațiunile pe tema asta pe care le puteți găsi sau care vă fac cel mai mult cu ochiul. Eu m-am oprit la acestea două.

mango-3723864

cassidy-2275-5520-9075187

Ochelarii oversize ar fi bine să nu te ocolească nici în vara asta, deși cred că ideal e să alegi forma care îți flatează trăsăturile și forma feței. Dacă ar fi să jucăm, însă, cartea impresionantului, nu putem ocoli o pereche de ochelari cum e asta.

dolce-and-gabbana-best-sunglasses-2016-682x1024-7461950

Gențile-sac, preferabil cu modele haioase, franjuri și ciucuri, foarte boho style sau, cum am auzit zicându-se printre mileniști, de festival, sunt și ele pe val. Sunt practice și au un aer de vacanță, care m-a cucerit sincer.

elle-bucket-bags-kate-spade-9361292

elle-bucket-bags-saint-laurent-8670377

Cerceii care arată mai mult ca o operă de artă decât ca niște cercei sunt iarăși în prim-planul verii. Știți că am o slăbiciune pentru bijuterii, așa că nu puteam ocoli taman capitolul ăsta. Nu știu dacă e chiar de plajă perechea asta, însă are un joie de vivre, încât m-am îndrăgostit de cum am văzut-o 🙂

dolce_gabbana_jpg_3646_north_499x_white-2148629

Sandalele cu talpa ortopedică sunt, însă, preferatele mele în vara asta. SUPER comode, de mers prin oraș sau pe faleză, versatile și care îți dau acel sentiment că ești un pic mai înaltă decât a intenționat natura, dar fără să te chinuie inutil sau să te țină în poziții de balerină, când nu e cazul. Un wedge cinstit la ceas de vară e ceva inventat de cineva care chiar a iubit femeia 😀 Preferatele mele sunt cele de la Castañer.

castaner_1-8797793

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.