Top 6 cele mai rele FEMEI în funcție e ZODIE


Nu numai când vine vorba de a cunoaște pe cineva cu care să fii într-o relație, ci și ca să înțelegi orice om pe care îl vei întâlni în viața ta, este important să ai indicii despre personalitatea fiecăruia. Și din toate informațiile pe care le poți avea la îndemână, cele mai de încredere sunt cele venite din partea astrologilor. Femeile sunt prin definiție firi complexe și greu de înțeles. Atunci când fac ceva rău, o fac din impulsivitate și trec repede peste, sau regretă imediat. Conform zodiacului însă, există 6 semne care au o latură rea din naștere.

1. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu este un secret că Berbecul este unul dintre semnele cele mai încăpățânate și orgolioase ale zodiacului, dar această calitate nu este în contradicție cu o bună prietenie. Trebuie doar să nu fie trădate, pentru că vor face tot posibilul să se răzbune.

2. Rac (21 iunie – 22 iulie)


Deși sunt foarte pesimiste, când apare un plan care le stârnește interesul, ele tind să fie destul de entuziasmate. Sunt însă oameni extrem de suspicioși care ar putea găsi greșeli chiar și în acțiuni pozitive. Deci, trebuie să ai mai grijă chiar și când îi faci un bine unei femei Berbec, pentru că s-ar putea să interpreteze greșit. Și nici comunicarea nu poate ajuta foarte mult.

3. Leul (23 iulie – 22 august)

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Cel mai pozitiv aspect al unui Leu și a laturii sale întunecate, este că nu este un om care să iubească intriga. Pe de altă parte, nu vor avea nicio problemă în a lupta deschis împotriva oricărei persoane care li se opune. Acest semn zodiacal le face să aibă un caracter foarte egocentric, având tendința să creadă că au întodeauna dreptate.

4. Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Deși sunt oameni foarte timizi, introvertiți și amabili, atunci când se enervează din orice motiv aparent nesemnificativ, iese la suprafață tot rău pe care ți l-ai putea imagina, sau nu. Atunci apare latura lor critică și dură, și devin instant capabile să elimine pe oricine stă în calea lor.

5. Scorpionul (23 octombrie – 22 noiembrie)

Niciodată un animal nu a fost mai bine ales decât Scorpionul pentru a defini o personalitate într-un semn zodiacal. Scorpionii pot fi cei mai loiali prieteni și amanții cei mai pasionali și, în același timp, cei mai agresivi și violenți dușmani pe care îi poți întâlni. De asemenea, sunt extrem de geloase și rezervate. Ele adoră să te tachineze.

6. Pești (19 februarie – 20 martie)

Din nou găsim dualitatea unei persoane care pare a fi o persoană bună, plină de compasiune și care face orice pentru a-i ajuta pe alții .Pe măsură ce acestea tind să se îngrijoreze mai mult pentru ceilalți, existențele lor sunt, de obicei, eșecuri complete, lucru pe care ei îl vor asocia cu relația lor cu tine. Această ură se va sfârși prin a te face să simți cea mai oribilă persoană din lume. Și numai pentru că nu sunt capabile să-și gestioneze propriile vieți.


Un comentariu pe “Top 6 cele mai rele FEMEI în funcție e ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.