Topul celor mai frumoși copii din toată lumea. Rusia are cei mai mulți

Frumusețea este un lucru subiectiv și de cele mai multe ori apar numeroase controverse, pe acest subiect. Unii consideră că idealul frumuseții este reprezentat de ochii mari și buzele senzuale, în timp ce alții sunt înnebuniți după pielea palidă și trăsăturile fine.  Toate aceste dezbateri dispar atunci când vine vorba de frumusețea copiilor.

Iată 10 dintre cei mai frumoși copii, care au devenit cunoscuți în întreaga lume

1. Anastasia Knyazeva, Rusia

1-600x516-3877477

Anastasia locuiește în Perm și a fost numită curând, de presa britanică, “cea mai frumoasă fetiță din lume”. Oamenii au fost atrași de aspectul ei încă de la naștere, în special datorită ochilor săi albaștri.  Fetița lucrează pentru branduri populare de îmbrăcăminte pentru copii, iar fotografiile ei pot fi văzute pe panouri publicitare în multe orașe. Pe Instagram, micuța are peste jumătate de milion de abonați.

2. Anna Pavaga, Rusia

2-4-490x600-3770644

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Aceasta este o altă frumusețe a Rusiei, mai exact din St Petersburg. La fel ca multe alte fete, Anna își dorește să devină balerină. Încă de la 3 ani lucrează ca model pentru articole pentru copii.

3. Lauren Lunde, Coreea de Sud

3-5-373x600-6153970

Unii oameni consideră că cea mai interesantă frumusețe este cea a copiilor cu origini mixte. Lauren este dovada izbitoare. Mama sa este coreeană, iar tatăl canadian.  Pe lângă prezentarea de haine, Lauren practică arte marțiale.

4. Haileigh Vasquez, SUA

Visul său este să devină un mare designer. Învață deja la o școală pentru designeri, fiind cel mai tânăr elev. Participă la o mulțime de prezentări de modă și lucrează la o colecție de haine pentru băieți și fete.

5. William Franklyn-Miller, Australia

Acesta este numit “cel mai frumos băiat” pe Instagram. El a devenit cunoscut pe Twitter, când cineva i-a postat fotografia. Acum, William participă la diverse campanii publicitare și încearcă să intre în lumea cinematografică.

6. Jordyn Reinle, SUA

Este la început de drum, dar pașii săi sunt siguri.

7. Laneya Grace, SUA

Laneya este și ea un copil cu mai multe origini. Strămoșii săi sunt spanioli, americani și filipinezi. Iubește camera foto și știe să pozeze. Are 13 ani și colaborează cu Disney.

8. Colin și Kameron Scott, SUA

Cei doi se îndreaptă către o carieră de succes în lumea modei.

9. Tallia Burk, SUA

9-4-480x600-1866491

În ciuda vârstei fragede, Tallia lucrează deja cu firme mari de modă cum ar fi Ralph Lauren și Oscar de la Renta.

10. Anastasia Averbukh, Israel

Aceasta este numită „cea mai frumoasă fetiță din Israel. “ Pe lângă faptul că este model, lucrează și în domeniul actoriei.

 

3 comentarii pe “Topul celor mai frumoși copii din toată lumea. Rusia are cei mai mulți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.