Topul celor mai frumoși copii din toată lumea. Rusia are cei mai mulți


Frumusețea este un lucru subiectiv și de cele mai multe ori apar numeroase controverse, pe acest subiect. Unii consideră că idealul frumuseții este reprezentat de ochii mari și buzele senzuale, în timp ce alții sunt înnebuniți după pielea palidă și trăsăturile fine.  Toate aceste dezbateri dispar atunci când vine vorba de frumusețea copiilor.

Iată 10 dintre cei mai frumoși copii, care au devenit cunoscuți în întreaga lume

1. Anastasia Knyazeva, Rusia

1-600x516-3877477


Anastasia locuiește în Perm și a fost numită curând, de presa britanică, “cea mai frumoasă fetiță din lume”. Oamenii au fost atrași de aspectul ei încă de la naștere, în special datorită ochilor săi albaștri.  Fetița lucrează pentru branduri populare de îmbrăcăminte pentru copii, iar fotografiile ei pot fi văzute pe panouri publicitare în multe orașe. Pe Instagram, micuța are peste jumătate de milion de abonați.

2. Anna Pavaga, Rusia

2-4-490x600-3770644

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Aceasta este o altă frumusețe a Rusiei, mai exact din St Petersburg. La fel ca multe alte fete, Anna își dorește să devină balerină. Încă de la 3 ani lucrează ca model pentru articole pentru copii.

3. Lauren Lunde, Coreea de Sud

3-5-373x600-6153970

Unii oameni consideră că cea mai interesantă frumusețe este cea a copiilor cu origini mixte. Lauren este dovada izbitoare. Mama sa este coreeană, iar tatăl canadian.  Pe lângă prezentarea de haine, Lauren practică arte marțiale.

4. Haileigh Vasquez, SUA

Visul său este să devină un mare designer. Învață deja la o școală pentru designeri, fiind cel mai tânăr elev. Participă la o mulțime de prezentări de modă și lucrează la o colecție de haine pentru băieți și fete.

5. William Franklyn-Miller, Australia

Acesta este numit “cel mai frumos băiat” pe Instagram. El a devenit cunoscut pe Twitter, când cineva i-a postat fotografia. Acum, William participă la diverse campanii publicitare și încearcă să intre în lumea cinematografică.

6. Jordyn Reinle, SUA

Este la început de drum, dar pașii săi sunt siguri.

7. Laneya Grace, SUA

Laneya este și ea un copil cu mai multe origini. Strămoșii săi sunt spanioli, americani și filipinezi. Iubește camera foto și știe să pozeze. Are 13 ani și colaborează cu Disney.

8. Colin și Kameron Scott, SUA

Cei doi se îndreaptă către o carieră de succes în lumea modei.

9. Tallia Burk, SUA

9-4-480x600-1866491

În ciuda vârstei fragede, Tallia lucrează deja cu firme mari de modă cum ar fi Ralph Lauren și Oscar de la Renta.

10. Anastasia Averbukh, Israel

Aceasta este numită „cea mai frumoasă fetiță din Israel. “ Pe lângă faptul că este model, lucrează și în domeniul actoriei.

 


3 comentarii pe “Topul celor mai frumoși copii din toată lumea. Rusia are cei mai mulți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.