Tort de zmeură și niciun kilogram în plus! Dr. Andrei Laslău ne spune secretul

Tort de zmeura dietetic – Dr. Andrei Laslău dezvaluie secretul

Tort de zmeura dieteticCirculă de ceva vreme un viral simpatic pe rețelele de socializare, care spune cam așa: toată lumea crede că visul oricărei femei este să găsească bărbatul ideal. Greșit! Visul oricărei femei este să mănânce și să nu se îngrașe. Nimic mai adevarat! Aș putea adăuga, însă, că visul oricărei femei este să mănânce dulciuri și să reușească, totodată, să își mențină silueta. Sună imposibil, nu? Ei, iată că celebrul doctor Andrei Laslău ni s-a alaturat încă o dată în goana după slăbit, păstrând ispitele dulci în ecuație și demontând încă un mit: acela că nu există dulciuri care să îngrașe. De data aceasta, cu demonstrația de rigoare. Așa că ne-am întâlnit în bucătărie, cu toate ingredientele necesare și sub îndrumarea atentă a dr. Laslău am gătit un tort cu zmeură absolut delicios și fără nicio alertă de îngrășare. O felie de tort (150 grame) are numai 10 grame de carbohidrați! Tot ce veți vedea mai jos sunt grăsimi sănătoase, alăturate unor fructe pe care le găsiți acum din plin: zmeura. Rezultatul este un desert de vară, răcoritor și savuros. Așadar, vă invit să parcurgeți rețeta doctorului Andrei Laslău și să vă bucurați de vară și de dulciuri gustoase și sănătoase!

Pentru blat aveți nevoie de:

  • 200 grame migdale crude măcinate,
  • 50 grame nucă măcinată,
  • 6 linguri cocos răzuit cu grăsime,
  • 100 g unt 82% – topit.

Toate acestea se amestecă și se omogenizează.

Pentru cremă aveți nevoie de:

  • 700 g smântână 20% grăsime,
  • 250 grame de zmeură dată prin blender( puteți folosi și afine, coacăze, mure),
  • 2 linguri stevie,
  • 2 linguri esență de vanilie,
  • 3 pliculețe de gelatină.

Se amestecă toate ingredientele, apoi crema se toarnă peste blat. Tortul se pune la frigider până se întărește crema.
Surprizele nu se opresc aici,  revenim cu o altă rețetă pentru un desert cel puțin la fel de delicios și de…inofensiv!
Pentru mai multe detalii, sfaturi şi informații despre un stil de viață sănătos şi gustos, nu uitați să vizitați site-ul dr. Laslău : www.andreilaslau.ro dar și https://www.facebook.com/drlaslauandrei

FOLLOW ME

Multumim Hotel Decebal pentru găzduire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.