Totul despre bărbatul Balanță: ce este special la această zodie

Atunci când un bărbat Balanță se îndrăgostește, va vedea subiectul afecțiunii sale ca pe o persoană cu care se va căsători. El poate fi destul de dependent de faptul că se simte atrăgător și iubit, dar vei ști că te iubește atunci când va începe să vorbească despre căsătorie. Acest lucru se poate întâmpla la începutul unei relații și un bărbat Balanță se poate mișca prea repede, speriindu-și partenera cu așteptări care par ireale. Aceasta este o consecință a elementului Aer din Balanță, care îi conferă acestui bărbat viteză și intenție, cu o nevoie de a-și duce ideile până la capăt. Ceea ce este incredibil la el este capacitatea de a se grăbi în dragoste și căsătorie, chiar dacă semnul său îl exaltă pe Saturn și ne-am aștepta ca el să o ia mai încet și să aștepte momentul potrivit. Cineva ar spune că nu ar lua lucrurile atât de ușor, dar adevărul este că nu poate să își piardă timpul cu relații fără viitor sau profunzime. Pur și simplu, el crede că este mai bine să știe imediat unde se află.

Cu un ego rănit, un bărbat Balanță se poate comporta ca un copil mic și insultat. Este nevoie de mult efort și de circumstanțe familiale norocoase în viața lui, pentru ca el să conștientizeze că nu totul este o insultă personală menită să îl rănească. Oricare ar fi situația la capitolul insulte, acesta este un bărbat care va rămâne într-o relație pentru mult timp, dacă se decide să fie cu cineva. Nu se va da bătut la prima dificultate și va avea încredere în sentimentele sale fără nicio îndoială. În cele mai multe situații va rămâne calm și va încerca să arate o cale justă de a rezolva orice problemă din viața partenerei sale sau din relația lor. Atunci când cedează în mod obsesiv, crezând că a găsit dragostea vieții sale, există o mare probabilitate să se concentreze prea mult pe partenerul său, lipsindu-i capacitatea de a se întoarce spre sine și de a-și construi propria viață.

Bărbatul balanță este un bărbat în care se poate avea încredere

El nu este personajul tău obișnuit de neclintit care nu va înșela niciodată. În căutarea unității, el poate schimba destul de mulți parteneri, unii dintre ei coincizând în timp. Problema suplimentară la încredere pentru un bărbat Balanță este stima de sine scăzută, făcându-l să se îndoiască de fiecare decizie pe care trebuie să o ia. Uneori va renunța la principiile sale doar pentru a obține confirmarea atractivității sale și a capacității de a cuceri inima cuiva. Cu toate acestea, dacă decide cu adevărat că vrea să fie cu tine în exclusivitate, nu își va încălca niciodată promisiunea de fidelitate, atâta timp cât i se oferă imaginea unei iubiri perfecte pentru care s-a înscris.

Acesta este galant, cu tact, bine îmbrăcat și chiar mai bine crescut și, bineînțeles, în cele mai multe cazuri, alege o parteneră care este exact opusul. Acest lucru poate fi o problemă dacă începe să îți spună cum să te îmbraci sau cum să te comporți, pentru că asta nu face decât să vorbească despre modul lui de a-și hrăni ego-ul rănit. Nici o parteneră nu vrea să se afle în această poziție cu un bărbat Balanță. Cu limite clar stabilite și suficient respect, el te va duce în locuri elegante, galerii de artă, teatru și ocazii în care trebuie să te îmbraci elegant. Îi place să-și creeze o anumită imagine și cel mai bun mod de a te întâlni cu el este să dai dovadă de înțelegere față de nevoia lui de a-și arăta dragostea față de restul lumii. Va dori să fie privit, prețuit, mângâiat și atins în public, chiar dacă ar putea avea o problemă în a-și arăta propria afecțiune între alte persoane.

Bărbatul Balanță nu este ușor de înțeles. Rolul său în lume este de a găsi un echilibru general și trebuie să vezi cât de grea este această misiune. El trebuie să judece, să ne arate greutatea Sufletelor noastre și să cedeze în fața justiției absolute. Prea multă responsabilitate îl face să fie incredibil de indecis, pentru că înțelege ceea ce mulți dintre noi nu înțeleg – responsabilitatea sa pentru fiecare decizie pe care o ia și setul de consecințe care ar putea urma. Ego-ul său este rănit și prioritățile sale par să fie amestecate, în timp ce s-ar putea să se piardă în ceea ce privește propriul caracter și propriile dorințe, doar din nevoia de a le face pe plac celorlalți. Pentru a-și găsi liniștea, acest om are nevoie să rupă toate dependențele, să poată fi singur și să lase fără teamă orice imagine sau o părere pe care oamenii ar putea să o aibă despre el. El trebuie să devină conștient de cine este fără influența celorlalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.