TRIMITE UN COPIL LA ȘCOALĂ

Ela Craciun - Trimite un copil la scoala

Suntem foarte aproape de începerea noului an școlar, moment important pentru părinți și copii. Le pregătim ghiozdanul cu cărți, caiete, rechizite, le pregătim uniforma și ne străduim să nu le lipsească nimic. Și totuși…mai avem o datorie civică: oare toți copiii sunt pregătiți la fel de bine, sau măcar bine, pentru a împărtăși aceeași bucurie? Cu toții știm că nu toți părinții au posibilatea financiară să-și pregătească copiii de școală, și vă chemăm pe dumneavoastră, pe cei cu posibilități, pe cei cărora vă pasă de copiii societății noastre, să le dăm o șansă. Șansa de a învăța, șansa de a se bucura, șansa de a se integra.

https://www.youtube.com/watch?v=X9wJurf6oRU

În cadrul campaniei ”Vreau să fiu demn” inițiată de Fundația Mereu Aproape demarăm acțiunea ”Trimite un copil la școală”. Oricare dintre noi poate să ajute un copil astfel încât anul școlar să înceapă cu bine. Cazurile sunt făcute publice pe site-ul Fundației . De asemenea, vă rog să îmi scrieți și mie pe contul de facebook și, dacă aveți cunoștință, să îmi semnalizați și alte cazuri care au nevoie de ajutor.

”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Fiecare dintre noi poate ajuta și poate face o bucurie unor oameni frumoși care, din păcate, se află în impas. Nu sunt vorbe goale, nu este un clișeu. Mereu am crezut că nu ai nevoie de motiv pentru a ajuta, iar Fundația Mereu Aproape mi-a arătat acest lucru mai mult ca niciodată. M-a onorat invitația de a fi ambasador al campaniei sociale Vreau să fiu demn. Am admirat echipa de la Fundație care a gândit și dezvoltat această acțiune. Mi-ați scris și știu deja că am sprijinul vostru și că împreună vom lupta pentru demnitatea oamenilor care își doresc această valoare chiar dacă viața le este grea și cu multe dificultăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.