Trucuri de frumusețe din Thailanda. Ai încercat vreodată lemongrass?

În timp ce femeile thailandeze adoră să folosească apa de lemongrass fiartă împreună cu ghimbir și busuioc ca o băutură de detoxifiere, ele folosesc adesea lemongrass ca un tratament de frumusețe.

Lemongrass este ușor de sub formă de ulei esențial așa că cei mai mulți dintre noi pot încerca acest lucru acasă. Adăugați 2 picături în apă clocotită și apoi aburiți-vă fața cu vaporii relaxanți și aromatici.

Acest ulei esențial organic proaspăt și fructat, cu aromă de lămâie, este un extract puternic care poate fi folosit în numeroase scopuri de înfrumusețare. Cunoscut pentru o varietate de utilizări de-a lungul istoriei, de la detensionarea corpului și a minții până la purificarea pielii, iată câteva beneficii strălucite pentru îngrijirea pielii și frumusețe ale uleiului esențial organic de lemongrass.

Unul dintre cele mai mari beneficii de frumusețe ale uleiului esențial de lemongrass organic este modul în care poate ajuta la reducerea ungerii și la controlul strălucirii. De aceea, acest ingredient este folosit în produsele de îngrijire a pielii ca astringent natural pentru a controla excesul de ulei de pe piele.

Timp de secole, lemongrass a fost folosit ca remediu natural pentru a preveni infecțiile și a vindeca rănile. Cercetările științifice au susținut această credință istorică potrivit căreia lemongrass are calități antibacteriene, ceea ce acum, ca parte a unei formule de îngrijire a pielii, îl face un instrument excelent pentru a lupta împotriva bacteriilor care cauzează coșuri.

Multe studii au găsit dovezi care susțin efectele calmante pe care uleiurile esențiale de aromaterapie le pot avea atât asupra corpului, cât și asupra minții. Iar mirosul minunat al uleiului esențial organic de lemongrass este o modalitate excelentă de a vă relaxa simțurile și de a vă răsfăța pielea.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Antioxidanții sunt buni pentru dumneavoastră, deoarece ajută la neutralizarea radicalilor liberi dăunători, care pot fi dăunători pentru pielea dumneavoastră. Fiind un antioxidant natural, uleiul esențial de lemongrass organic este un alt apărător în lupta împotriva radicalilor liberi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.