Uleiul de argan – secretul frumuseții marocane. Trucuri de la femeile din toată lumea

Uleiul de argan - secretul frumuseții marocane. Trucuri de la femeile din toată lumea

Populația amazighă nativă din Maroc o folosea datorită puterii sale de vindecare benefice pentru cicatrici și pentru ameliorarea afecțiunilor reumatice. În prezent, multe persoane din întreaga lume iau în considerare efectele de îmbunătățire ale uleiului de argan și devin rapid o tendință de piață.

Cremă hidratantă cu ulei de argan marocan

Marocul este renumit pentru uleiul său de argan, deoarece uleiul face aproape totul. De la protejarea părului vopsit și fixarea reflexelor, până la sigilarea și hidratarea vârfurilor despicate și adăugarea unei străluciri pline de farmec șuvițelor tale, nu există nimic ce nu face acest ulei. Unul dintre cele mai apreciate ingrediente din balsamurile de păr, măștile și serurile de astăzi, uleiul marocan este, de asemenea, un excelent ulei facial. El anulează daunele provocate de radicalii liberi, cum ar fi liniile fine și petele solare, și face pielea netedă și strălucitoare. Este disponibil în India, dar, datorită faptului că este foarte râvnit și aproape miraculos de eficient, are un preț ridicat. Cu toate acestea, strălucirea mătăsoasă pe care o oferă, merită prețul.

Iată câteva dintre beneficiile miraculoase pe care le poate oferi uleiul de argan:

Hidratează în profunzime pielea: Datorită conținutului său ridicat de vitamina E și de acizi grași, uleiul de argan este folosit ca un hidratant pentru a hidrata pielea, oferind suprafeței pielii un impuls moale și natural. Este ușor de folosit pe tot corpul, în zona feței și a gâtului. Poate fi absorbit rapid, nu irită și nu este gras, ceea ce îl face un hidratant natural excelent. Pur și simplu turnați câteva picături pe piele, frecând ușor uleiul, la fel ca o loțiune de corp obișnuită.

Are proprietăți anti-îmbătrânire: Fiind un antioxidant, uleiul de argan nu numai că servește ca hidratant eficient, dar este un produs anti-îmbătrânire care oferă pielii o strălucire tânără și estompează ridurile vizibile. Acesta readuce elasticitatea și lasă pielea să se simtă suplă și moale. Cea mai recomandată metodă de a aplica uleiul de argan pentru a deveni mai eficient este să masați câteva picături pe gât și pe față înainte de culcare. Acesta acționează ca o cremă hidratantă și anti-ager, toate într-unul singur.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Promovează elasticitatea și fermitatea pielii: Vitamina E din uleiul de argan este un mare antioxidant care promovează suplețea și elasticitatea pielii, ceva ce se estompează pe măsură ce îmbătrânim. De asemenea, reduce liniile fine care pot apărea ca urmare a cearcănelor.

Susține vindecarea, și proprietăți antiinflamatorii: Antioxidanții care se găsesc în uleiul de argan oferă beneficii valoroase pentru vindecarea oricărei pieli deteriorate, crăpate, iritate sau chiar arse. Este excelent pentru prevenirea pielii uscate și dureroase și se aplică cel mai bine pentru a accelera procesul de vindecare, reduce inflamația și ameliorează durerea.

Poate fi folosită ca tratament pentru probleme ale pielii, cum ar fi eczema și acneea: Având în vedere că o mulțime de uleiuri și creme hidratante pot înrăutăți starea pielii, cum ar fi acneea, uleiul de argan calmează de fapt pielea cu probleme și promovează vindecarea. Acneea este, de obicei, produsul pielii grase. Dar, deoarece uleiul de argan nu este gras, acesta menține echilibrul pielii prin furnizarea de hidratare naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.