#CHICMOM

UNBOXING: Eu și Alesia deschidem o cutie misterioasă

Scris de Ela la 14 decembrie 2018

După cum știți, unboxing-urile sunt marea pasiune a Alesei. Și pentru că știu cât de mult vă palc și vouă aceste video-uri am decis să împărtășesc și cu voi surpriza noastră!

Ei bine, secretul nostru a fost dezvăluit și ați aflat și voi odată cu mine cum acționează noua tehnologie Persil Premium.

Publicitate

Mie îmi place să fiu la curent tot timpul cu ultimele tehnologii, indiferent de domeniu. De aceea m-am bucurat când am aflat că noua gamă Persil Premium are la bază o tehnolgie ce restabileşte standardele în curăţenie reprezentând o soluție modernă și eficientă pentru curăţarea hainelor. Enzimele speciale pe care le conține asigură excelența în îndepărtarea petelor, până la 4 săptămâni de prospețime și strălucire premium pentru hainele noastre. Sună bine, nu?


Când aleg un detergent de haine îmi doresc să fie blând cu hainele și să le protejeze țesăturile, dar să lupte eficient și împotriva petelor. S-ar putea să vă amintiți că nu e prima dată când vă vorbesc despre Persil, deci știți că este un produs pe care îl folosesc de mult timp și la care revin.

Voi de ce țineți cont când alegeți un detergent de haine? Ați folosit Persil până acum? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Publicitate

Iar dacă nu l-ați încercat deja, zilele următoare vă pregătesc un concurs cu premii foarte generoase așa că veți avea ocazia să vă convingeți de calitățile lui.

Persil Premium este disponibil deja în magazine și gama conține Persil Premium Gel, Persil Premium Gel Color, Persil Premium Duo-Caps Universal, Persil Premium Duo-Caps Color.

 

Hai cu mine pe:

Publicitate

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


8 thoughts on "UNBOXING: Eu și Alesia deschidem o cutie misterioasă"

 1. Ica trandafir spune:

  Mi-ar placea sa il am

 2. Chisnenco Oana Mihaela spune:

  Nu am folosit Persil,avem hăinuțe care sunt pătate și greu scot petele (mai ales pete de cerneală de pe bluzitele albe ale fetiței mele ).

 3. Hortensia Stefan spune:

  Am folosit tot ce se poate si ce nu, dar Persil Premium inca nu. Le incerc pe toate si le combin cu anumite balsamuri de rufe sa vad xe iese!

 4. Hortensia Stefan spune:

  Mi-ai dat o idee geniala cu cutia misterioasa

 5. Elena Ramona Sovoiu spune:

  Am incercat doar pentru bebe nu si pentru noi, o sa tin cont sa il luam si pe acesta, ma atrage foarte mult cum arata, imi place tare mult

 6. Elena Ramona Sovoiu spune:

  Sa ne pui la curent cu detalii🤗

 7. Hortensia Stefan spune:

  Am pus in practica ideea cu unboxing in care am ascuns tot felul de articole cu Anna si Elsa din Frozen. Roberta a fost incantata. Ultimul articol descoperit a fost costumul de baie pe care o sa il poarte la Therme si care a fost comandat special pt a fi pus in cutie.

 8. Hortensia Stefan spune:

  Mi-am dat seama ca de cand te-am descoperit invat lucruri noi si amuzante pe care sa le folosesc cu ai mei copii.
  Ieri ma uitam cu Roberta la un video de la ziua Alesiei, cand isi despacheta cadourile. Roberta a fost foarte curioasa si atenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--