Vă mulțumesc!

Cred că pentru toată lumea 2020 a fost anul care ne-a învățat să apreciem mai mult ceea ce avem și să fim recunoscători. Pentru sănătate familie noastre, pentru iubirea pe care o primim și pentru că am reușit să trecem peste un an atâta de încercat din punct de vedere emoțional și social.

A fost greu sa stăm departe de cei dragi și am înțeles poate mai bine ca niciodată puterea unei îmbrățișări, a unui umăr pe care să plângi la nevoie, a unei mângâieri – gesturi care ne-au lipsit atât mult.

Deși nu va putea niciodată să suplinească pe de-a întregul legăturile dintre oameni, tehnologia a fost totuși puntea noastră de salvare. Ne-a ajutat sa „ne vedem” cu cei dragi, să fim conectați la tot ce se întâmplă, să muncim de acasă, sa învățăm. Așa că eu una sunt recunoscătoare că am avut acest ajutor în viața mea. La fel cum le sunt recunoscătoare și tuturor celor care mi-au fost aproape în această perioadă.

Îi sunt recunoscătoare surorii mele, Ana, care este medic și a fost punctul meu de sprijin la orice sentiment de panică, care m-a ajutat sa înregistrez emisiunea online și care a fost cea mai buna mătușa ajutor.

Îi sunt recunoscătoare echipei mele care mă ajută an de an să duc la îndeplinire toate planurile și să-mi conturez viziunea.

Și nu în ultimul rând, vă sunt recunoscătoare VOUĂ, celor care mă citiți. Vă mulțumesc că mi-ați fost aproape, m-ați urmărit, ați împărtășit cu mine experiențele voastre și mi-ați pus de nenumărate ori zâmbetul pe buze prin mesajele frumoase.

Deși anul acesta nu am avut evenimente sau lansări la care să ne putem întâlni, v-am simțit mai aproape ca oricând.

Vă invit acum și pe voi să intrați în jocul recunoștinței și să formăm împreună #comunitatealuimultumesc!

Coresi Brașov ne invita pe toți sa intrăm în jocul recunoștinței și să le mulțumim persoanelor cărora le suntem recunoscători. Intrați pe pagina lor de Facebook pentru a participa la concursul lor la care puteți câștiga săptămânal până pe 23 decembrie unul dintre cele 10 premii speciale în valoare de 500 de lei, dar și multe alte premii surpriză.

 

https://www.facebook.com/CoresiBrasov/posts/4654492287956648

Mult succes la concurs și faceți acest exercițiu în fiecare zi. Scrieți pe foaie lucrurile pentru care sunteți recunoscători și mulțumiți-le oamenilor din jurul vostru ori de câte ori aveți ocazia.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.