Vara sună bine pentru copii: IMA KIDS

 

De multe ori am văzut în  filmele americane  diferite școli de vară, unde părinții își trimiteau copiiI pentru a se dezvolta și a învăța lucruri noi într-un mod diferit, mai interesant și mai relaxat. Pentru că si eu sunt părinte, am fost atrasă de o astfel de idee și m-am bucurat când am aflat despre școala de vară pentru copii Intact Media Academy. Programul este creat în parteneriat cu Amadeus IQ si se adreseaza copiilor cu vârste între 10 și 16 ani.

 

1Știu că fiecare dintre noi dorește să îi dezvolte micuțului său imaginația, expresivitatea, vocabularul și comunicarea în general sau să îl facă să renunțe la timiditate. Acestea sunt câteva dintre obiectivele proiectului IMA, care îi va ajuta pe copii să facă față unei game extrem de largi de situații, de la discuțiile și/sau conflictele de la școală la susținerea unui discurs în public. Și aveți grijă, pentru că cei mici vor învăța, de asemenea, cum să argumenteze! Pot folosi apoi acest lucru pentru a vă convinge să le cumpărați ultimul joc apărut sau să le dați voie la toate petrecerile la care sunt invitați.

 

Mi-a plăcut tare că acest program  implică oameni pasionați de meseriile lor, care sigur îi vor face pe toți copiii să își dorească să lucreze într-o televiziune atunci când vor crește mari. Timp de patru săptămâni, Mihaela Călin, prezentatoarea Observatoarelor 13 și 16 de la Antena 1, Alexandru Agarici si Adi Popa, un profesionist în ceea ce privește fotografia si imaginea, îi vor învăța pe copii despre prelucrare foto&video, dicție, discurs public și nu numai.

 

dwePe scurt, copiii vor fi parte a unui jurnal la fiecare curs susținut de Mihaela Călin. Vor fi organizați în echipe: prezentatori de știri, prezetator de meteo, prezetator sport, reporter live, invitat, editor de jurnal, producător de jurnal, reporter. Vor fi antrenați să reacționeze și să relateze în regim de breaking news. Totul va fi lipsit de încordare, dar copiii vor învăța lucruri pe care, cu siguranță,  nu le vor uita și le vor folosi toată viața.

 

Mai multe informații găsiți aici.

6 comentarii pe “Vara sună bine pentru copii: IMA KIDS

 1. Pilaf Aurelia says:

  Buna ziua!
  As dori sa știu in ce perioada se desfășoară cursul si care sunt condițiile .
  As dori sa o înscriu si eu pe fetița mea care in Aprilie împlinește 13 ani.
  Va mulțumesc!
  Aurelia Pilaf
  Aurelia.pilaf@ fitofarm.ro

 2. Pilaf Aurelia says:

  Buna ziua!
  As dori sa știu in ce perioada se desfășoară cursul si care sunt condițiile .
  As dori sa o înscriu si eu pe fetița mea care in Aprilie împlinește 13 ani.
  Va mulțumesc!
  Aurelia Pilaf
  Aurelia.pilaf@ fitofarm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.