Verdict de la 10 mămici: cât de greu este să alegi scutece pentru bebeluși

De când am aflat că voi fi mămică pentru a treia oară am început să mă gândesc, din nou, la toate lucrurile pe care credeam că știu să le fac cu ochii închiși. Problema este că, o data ce copilul tău crește, toate preocupările ce ți se păreau vitale până atunci, precum diversificarea sau alegerea scutecelor pur și simplu dispar. Față de acum 13 ani când l-am avut pe Alex și chiar față de acum 6 ani când am născut-o pe Alesia, lucrurile mi se par complet schimbate. Încep să mă gândesc din nou la scoici, cărucioare, băițe și scutece.

Acum ceva timp am primit un email de la DiapersClub în care mi se prezenta un nou model de scutece absorbante și pentru că numai cine nu testează nu crede, am decis să fac un experiment. 10 mămici din comunitatea mea au primit scutecele absorbante de la DiapersClub și le-au testat timp de o lună. La sfârșitul experimentului, fiecare a completat un chestionar de feedback, și părerile lor m-au convins și pe mine că merită încercate.
Norocul meu este că acum ceva timp am primit un email de la DiapersClub în care mi se prezenta un nou model de scutece absorbante și pentru că numai cine nu testează nu crede, am decis să fac un experiment. 10 mămici au primit scutecele absorbante de la DiapersClub și le-au testat timp de o lună. Cred că răspunsurile lor au fost în măsură să mă convingă să le testez și eu în cel mai scurt timp😊

Din cele 10 mămici, 8 au spus că ar recomanda scutecele, pentru că sunt ușor de folosit iar cea mai apreciată calitate a lor a fost raportul calitate-preț. “Am fost mulțumită de scutece. Au un aspect frumos iar sistemul de prindere cu elastic pe spate este foarte bun. Scutecele nu mai cad” ne-a spus Ana Maria, una dintre mămicile care au testat scutecele absorbante. Iată care a fost reacția celorlalte mămici care le-au testat:

Sunt foarte utile și practice, dar și convenabile din punct de vedere al prețului!” este de părere Ramona. Același este motivul pentru care și Oana spune ca și-ar dori sa le folosească în continuare.

Scutecele Diapers au fost o surpriză plăcută pentru un produs nou intrat pe piață. Nu au iritat pielea bebelușului, sunt destul de absorbante și nu prezintă acel miros neplăcut pe care îl au alte scutece. O singură nemulțumire, mărimea M, față de alte scutece, este un pic mai mică. În rest totul a fost ok. O experiență plăcută” spune Georgiana, care m-a asigurat ca le va recomanda și altor prietene.

Am fost mulțumită, absorb super și lasă pielea fină. Recomand folosirea lor. Mulțumesc!” scrie Mihaela.

Mi-au plăcut foarte mult, pentru că fetița mea nu s-a iritat de la ele și absorb destul de bine lichidul” mi-a scris Ștefania.

Înainte de a vedea ce scutece absorbante i se potrivesc bebelușului tău este bine să testezi mai multe brand-uri pentru a te asigura că pielea lui este protejată așa cum are nevoie. Sunt bebeluși cu pielea mai sensibilă, care se irită foarte repede iar în acest caz trebuie să vezi care este scutecul pe care micuțul îl tolerează cel mai bine. În alegerea scutecelor nu este un set de reguli. În primul an de viață ne adaptăm împreună la ceea ce înseamnă viața de familie și explorăm toate posibilitățile care ne fac fericiți.

Diapers Club functioneaza ca un adevarat club al mămicilor. Dacă vă decideți să vă înscrieți, primiți o dată pe lună numărul de scutece necesar. Mai mult, dacă se înscriu alte mămici prietene prin voi, puteți ajunge la un discount de  până la 40%.

Dragi mămici, sper că recomandările mele vă sunt utile dar nu uitați că numai voi știți ce este mai bun pentru copilul vostru. Dacă doriți să descoperiți universul scutecelor absorbante DiapersClub vă las aici link-ul www.diapersclub.ro.

Aștept părerile voastre, dacă ați început deja să le folosiți. 😊

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.