Visezi că cineva te urmărește – semnificații ascunse

Visezi că cineva te urmărește - semnificații ascunse

Visele de urmărire – sau coșmarurile – tind să implice „cantități mari de anxietate”, a dezvăluit pe site-ul său Michael R. Olsen, expert în vise și inteligență inconștientă, cercetător și vorbitor. Oricât de înfricoșătoare ar fi aceste vise pe moment, ele nu sunt întotdeauna atât de rele pe cât par la suprafață.

„Dacă o altă persoană, mai multe persoane sau chiar animale te urmăresc, toate acestea pot fi ilustrații ale unor laturi sau elemente din tine însuți, ceva ce fie nu vrei să recunoști, fie pur și simplu [nu] ți-ai dat seama încă că le conțin”, a explicat el.

Ca exemplu, Olsen a ilustrat că o femeie ar putea visa că este urmărită de o altă femeie, dar, întorcându-se, vede un muzician de stradă modest. „Ea ar putea fi un simbol al unei laturi mai libere sau mai libere, potențial creative/muzicale din tine, pe care o ascunzi în prezent în viața de veghe”, a dezvăluit el. Da, persoana de care fugi poate fi, de fapt, o versiune a ta însuți către care ar trebui să fugi.

Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul. Dacă te trezești că ești urmărit de o persoană „foarte dominatoare”, Olsen a spus că aceasta poate fi o trăsătură pe care o posezi, de care te simți jenat și de care, prin urmare, fugi în vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.