Zodia Capricorn în familie: cum se comportă acest semn

Zodia Capricorn în familie: cum se comportă acest semn

Îmi pot imagina că a avea un Capricorn în casă este ca și cum ai trăi în capul lui Jay Gatsby. Decorul este intenționat și imaculat; chiar și petrecerile tale sunt planificate cu grijă, astfel încât să atingă un scop specific. Capricornii sunt persoane muncitoare, autosuficiente și care au un plan. Nu știu care este planul sau la ce folosește – știe cineva, serios? – dar știu că au unul.

Acesta este motivul pentru care Capricornii sunt niște îngrijitori excelenți. Își vor pune toată inima să se asigure că te simți iubit și în siguranță. Vor face orice pentru a se asigura că vei reuși. Acest lucru este valabil indiferent dacă ai un Capricorn ca părinte, cel mai bun prieten sau un vecin înțelept la care te duci pentru sfaturi.

Cum se comportă Capricornii cu rudele

Un Capricorn te va asculta cu atenție și te va ajuta să-ți traseze un plan de atac. Se vor asigura că atât cafeaua, cât și morala ta sunt puternice.

Capricornii sunt persoane orientate spre familie. Ei sunt responsabili și practici. Le va plăcea să își întemeieze o familie, ceea ce le va oferi ocazia de a crea noi momente cu copiii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.