ZODIA care nu iubește niciodată cu adevărat…

Iubirea este una dintre cele mai mari și mai frumoase nevoi ale omenirii. Toată lumea are nevoie de iubire și afecțiune, însă unii dintre noi așteaptă doar să o primească, nefiind capabili să o ofere.

Așadar, nu oricine poate oferi iubire. Principalele caracteristici ale unui om care e dispus să ofere totul pentru dragoste sunt bunătatea și calmitatea. Pe lângă acestea, poți fi influențat și de semnul zodiacal și astfel poți deveni pur și simplu stângaci când vine vorba de iubire. Acesta este cazul Capricornilor, unde nu lipsa de bunătate îi face incapabil să-ți ofere o afecțiune adevărată, ci faptul că în viață se ghidează doar după raționament.

Un partener sub semnul Capricornului, este planificatorul și strategul zodiacului. Îi place să planifice și să repete totul în prealabil și, ca rezultat, excelează de obicei în tot ceea ce își propune. Tinde să fie foarte practic și să se bucure de structură, organizare, tradiție și stabilitate.

Acesta tinde să fie foarte conștient de imaginea sa socială, care include și faptul că este foarte rezervat cu oameni pe care nu îi cunoaște sau pe care îi cunoaște prea puțin, ceea ce lasă o impresie falsă despre faptul că este singuratic. Are, de obicei, un cerc foarte mic de prieteni apropiați, cu care a lăsat garda jos.

Interesat fiind de o bună imagine în societate, va intra într-o relație doar pentrucă și ceilalți o fac. Îți va părea totuși un partener ideal: va ajunge la timp la întâlnire, îți va da atenție, dar nu exagerată, îți va ține minte data nașterii și a aniversării relației, te va săruta, te va lua în brațe, dar nu o va face pentru că simte, ci pentru că așa trebuie să arate o relație în societate. Te va face să te simți cea mai norocoasă din lume fiind mereu pregătit să te mulțumească, dar nici el nu va ști de ce o face.Un partener Capricorn nu va spune lucruri din suflet, nu se va ghida după instict sau sentimente, pentru simplul motiv că nu vrea să se complice. Nu trebuie să te temi că te va părăsi, pentru el să aibă o relație este benefic pentru aspectul său social, însă cum nu este ghidat de sentimente, dacă îl vei părăsi, nu va fi foarte afectat.

Dacă totuși ești îndrăgostită de un Capricorn, este bine de știut că spre deosebire de multe semne, Capricornii nu sunt susceptibili să se îndrăgostească rapid, de obicei preferând să formați un cuplu în aparență sau o prietenie. Odată ce prietenia este stabilită și se vor simți mai confortabil cu tine, atunci dîn cazul în care există atracție fizică, lucrurile vor progresa. Dar trebuie, bineînțeles, să ai răbdare.

FOLLOW ME

Un Capricorn nu îți va face rău, dar nici bine. Ambiția lui și obiectivele profesionale îi vor atrage atenția de la dragostea pe care i-o porți.

Așa cum ai aflat deja, el urăște să se complice așa că tot ce are în minte este să evolueze în carieră. Dorința de reușită nu va lăsa loc de gânduri siropoase. Pentru el totul trebuie să aibă logică, iar dacă totuși îi vei trezi sentimente, nu se va bucura de ele, ci va crede că ceva nu este în regulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.