Zodia Fecioară și comportamentul în cadrul familiei. Vei regăsi acest comportament la nativi

Zodia Fecioară și comportamentul în cadrul familiei. Vei regăsi acest comportament la nativi

Odată am descris Fecioara din grupul meu de prieteni ca fiind „lipiciul care ne ține împreună”. Patru ani mai târziu, este încă complet adevărat: Fecioarele sunt vocile rațiunii pentru multe familii și dinamici de grup.

Ei sunt cei care vor interveni și vor media atunci când aveți o ceartă ridicolă cu privire la planurile de călătorie sau unde să mâncați – sunt cunoscuți pentru fiabilitatea și liniștea lor în fața stresului.

Acestea fiind spuse, semnele de pământ apreciază ambiția și unitatea, așa că nu fiți surprinși dacă părintele vostru Fecioară vă întreabă mereu despre acea „viitoare promovare” sau dacă fratele vostru Fecioară este un închis în sine care ia numai note mari.

Ce trebuie să știi dacă ai o Fecioară în familie

Deși acestea sunt lecturi stereotipe ale semnului Fecioarei, este adevărat că aceste persoane sunt de obicei meticuloase, perfecționiști organizați. Ei urăsc certurile inutile, dar sunt fericiți să se certe pentru o cauză nobilă.

Fecioarele au tendința de a petrece mult timp având grijă de oameni, în special de copii și de persoanele în vârstă. Când vine vorba de familie, vor face același lucru. Vor avea grijă de membrii familiei lor îmbătrâniți și se vor asigura că copiii lor sunt întotdeauna protejați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.