Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

Cele mai sincere zodii au și cele mai ridicate pretenții. Așadar, în fața justițiarilor, în fața apărătorilor dreptății este recomandat să nu încercați să ascundeți adevărul, asta dacă vă doriți să rămâneți în preajma lor. Pe de altă parte, următoarele zodii pot fi considerate arogante din cauza lipsei de tact cu care spun ce au de spus.

Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

1. Săgetător

Este cea mai sinceră zodie. Nu suportă ascunzișurile, drept urmare va da de pereți cu cei ce încearcă să nu fie sinceri. Au un simț ascuțit când vine vorba de minciună și mereu ”o miroase”. Răzbunarea lui te va face să spui adevărul tot restul vieții tale.

2. Capricorn

Are cea mai mare stimă de sine. Nu permite să fie luat în râs sau în bătaie de jos. Justițiar, minciuna nu are ce căuta în vocabularul său. În cazul în care te prinde cu minciuna, Capricornul te va exclude definitiv din viața lui.

3. Taur

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Alege siguranța în detrimentul senzațiilor tari. Este considerată cea mai loială zodie. Sinceritatea este apreciată de nativii acestei zodii. Singura variantă prin care un Taur ar putea înșela este să fie sigur că a fost înșelat la rândul lui.

4. Berbec

Crede că le știe pe toate. Nu are nevoie să mintă pentru a fi băgat în seamă și nu are nevoie ca cineva să știe mai mult decât el. E sincer și direct. Te poți baza pe el ca pe un prieten bun, însă tot ce îți cere la schimb este să nu-i trădezi încrederea.

5. Vărsător

Sunt persoane deschise la minte. Sunt capabile să înțeleagă absolut orice problemă de pe orice subiect dacă le explici. Pentru el este important să ai încredere că orice ar fi te poate înțelege și susține, deși de cele mai multe ori are păreri diferite. Trădarea și minciuna te vor expulza din anurajul lui.

6. Fecioară

Este cea mai nediplomată zodie. Te poate ucide cu sinceritatea sa. Așteaptă din partea ta același lucru. Are o foarte mare încredere în sine și un simț critic bine dezvovltat. Te poate face să-ți dorești să nu o fi cunoscut dacă intri în conflict.

0 comentarii pe “Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

 1. NEAGU MARIANA says:

  Scorpionul e făcut din trădare , este esența lui , doar că de cele mai multe ori se înțeapă singur atât e de sigur de ceea ce face !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.