Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

Cele mai sincere zodii au și cele mai ridicate pretenții. Așadar, în fața justițiarilor, în fața apărătorilor dreptății este recomandat să nu încercați să ascundeți adevărul, asta dacă vă doriți să rămâneți în preajma lor. Pe de altă parte, următoarele zodii pot fi considerate arogante din cauza lipsei de tact cu care spun ce au de spus.

Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

1. Săgetător

Este cea mai sinceră zodie. Nu suportă ascunzișurile, drept urmare va da de pereți cu cei ce încearcă să nu fie sinceri. Au un simț ascuțit când vine vorba de minciună și mereu ”o miroase”. Răzbunarea lui te va face să spui adevărul tot restul vieții tale.

2. Capricorn

Are cea mai mare stimă de sine. Nu permite să fie luat în râs sau în bătaie de jos. Justițiar, minciuna nu are ce căuta în vocabularul său. În cazul în care te prinde cu minciuna, Capricornul te va exclude definitiv din viața lui.

3. Taur

FOLLOW ME

Alege siguranța în detrimentul senzațiilor tari. Este considerată cea mai loială zodie. Sinceritatea este apreciată de nativii acestei zodii. Singura variantă prin care un Taur ar putea înșela este să fie sigur că a fost înșelat la rândul lui.

4. Berbec

Crede că le știe pe toate. Nu are nevoie să mintă pentru a fi băgat în seamă și nu are nevoie ca cineva să știe mai mult decât el. E sincer și direct. Te poți baza pe el ca pe un prieten bun, însă tot ce îți cere la schimb este să nu-i trădezi încrederea.

5. Vărsător

Sunt persoane deschise la minte. Sunt capabile să înțeleagă absolut orice problemă de pe orice subiect dacă le explici. Pentru el este important să ai încredere că orice ar fi te poate înțelege și susține, deși de cele mai multe ori are păreri diferite. Trădarea și minciuna te vor expulza din anurajul lui.

6. Fecioară

Este cea mai nediplomată zodie. Te poate ucide cu sinceritatea sa. Așteaptă din partea ta același lucru. Are o foarte mare încredere în sine și un simț critic bine dezvovltat. Te poate face să-ți dorești să nu o fi cunoscut dacă intri în conflict.

0 comentarii pe “Zodii care nu uită și nu iartă! Nu călca strâmb în fața lor

  1. NEAGU MARIANA says:

    Scorpionul e făcut din trădare , este esența lui , doar că de cele mai multe ori se înțeapă singur atât e de sigur de ceea ce face !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.