Zodiile care IARTĂ orice în numele iubirii și nu te vor părăsi

Racul este cea mai familistă si cea mai iubitoare zodie. Când intră într-o relaţie, o fac cu toată inima . Ştie că momentele de cumpănă pot fi depăşite cu uşurinţă prin calmitate.

Balanţei îi este dificil să se îndrăgostească. Are nevoie de dovezi si mult timp pentru a se convinge că, într-adevăr, meriţi. Este cea mai înţelegătoare persoană până la un punct. Fără înşelat.

Taur este omul încrederii. Vrea să fie sigur că partenerul este persoana pe care poate conta oricând şi oricum. Dacă este rănit, va fi foarte dezamăgit. Ca să se vindece de această durere, îi trebuie mult timp.

Peştele este fiinţa cea mai iertătoare şi loială.Iubirea îi oferă aripi şi putere să treacă peste orice obstacol.

 

Citește și: Care sunt cele mai inteligente zodii

 

FOLLOW ME

Nu contează că eşti un berbec autoritar sau un rac protector. Fiecare zodie are propriile calităţi. Ţi s- au spus de toate: de la compatibilitatea cu alte zodii până la cum vei sta cu sănptatea in următoarele săptămâni. Însă, a fost omis un aspect: inteligenţa.

Vărsătorii şi scorpionii sunt cele mai inteligente semne zodiacale, dar din două motive total diferite. Vărsătorul are un nivel crescut de inteligenţă analitică, care se măsoară în abilităţile cognitive şi IQ.

Scorpionul este perceptiv. Sunt foarte buni în a înţelege oamenii din jurul lor şi cum funcţioneză ei. Asta nu înseamnă că celelalte zodii nu sunt inteligente în felul lor. Cei născuţi sub semnele zodiacale Gemeni si Balanţă au abilităţi psihologice.

Racii şi Peştii sunt cei mai sensibili. Sunt foarte buni la a înţelege propriile sentimente, dar si pe ale altora. Zodiile de pamant-Taur, Fecioară şi Capricorn- dezvoltă inteligenţa practică. Berbecul, Leul şi Săgetătorul au o intuiţie foarte bună şi ocupă, în general, poziţii de lider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.