Zodiile care te trădează. Te vând pe la spate

Astrele te avertizează cine se dă pe lângă tine şi vor distruge totul în jurul lor prin atitudinea lor falsă.

Peşti

Nu eşti un nativ de încredere în cazul unor proiecte noi sau colaborări. Nu ţii cont de părerile celorlalţi şi faci mereu după cum crezi tu că e mai bine. Mereu spui altceva pe la spate decât ceea ce spui atunci când trebuie să spui.

Leu

Eşti un nativ foarte dominant. Vei face orice ca să obţii tot ce îţi propui. Nu accepţi altceva. Când cineva nu este de acord cu tine sau nu îţi inspiră încredere, vei minţi şi îl vei trăda doar ca să fie ca tine.

Scorpion

FOLLOW ME

Dacă mai sunt zodii care pot trăda, să ştii că tu le întreci. Ocupi primul loc în clasamentul celor mai false zodii. Afişezi o atitudine care nu poate fi citită foarte bine, dar ascunzi multe gânduri negative. Vei lucra la planul tău şi vei lovi în cel mai neaşteptat moment.

 

Citește și: HOROSCOPUL MINCINOȘILOR: Topul celor mai mincinoase ZODII

Horoscopul celor mai mincinoase zodii

1. Berbec

Berbecul nu este deloc o persoană pricepută în arta minciunilor. Rareori reușește să nu fie prinsă atunci când nu spune adevărul. Se dă foarte ușor de gol, așa că preferă să fie sinceră.

2. Taur

Taurii urăsc minciuna. Consideră că nu este niciodată o soluție și preferă calea mai simplă, adică adevărul. Totuși, ca orice om, se întâmplă să mai spună și câte o minciună din când în când, însă doar atunci când sunt constrânși.

3. Gemeni

Gemenii sunt persoane foarte capabile de a spune o minciună și de a o duce până la capăt cu succes. Nu se străduiesc prea tare, totul fiind natural, astfel că nimeni nu le prinde atunci când ocolesc adevărul.

4. Rac

Racul este genul de persoană care nu îi minte pe cei din jur, ci se minte pe el însuși. Acest lucru se datorează faptului că mereu încearcă să se încurajeze și își creează propria realitate, pentru a nu fi rănit. Astfel, nu se poate spune că racul este una dintre cele mai mincinoase zodii.

5. Leu

Leul nu suportă minciuna și nu dorește să aibă legătură cu persoane care nu spun adevărul. Acest lucru se întâmplă și datorită faptului că este o persoană foarte directă și orgolioasă. Mereu spune ceea ce gândește și nu îi este teamă de ce vor crede ceilalți.

6. Fecioară

Fecioara se clasează pe primul loc în topul celor mai mincinoase zodii. Este isteață și știe cum să-i facă pe cei din jur să nu se prindă de neadevărurile spuse. Minciunile sale sunt atât de bune, încât ajunge chiar și ea să le creadă.

7. Balanță

Balanța consideră că minciuna este o soluție pentru a nu fi rănit. Nu minte niciodată cu răutate, ci pentru a-i proteja pe cei din jur. De aceea, nu se simte prost, ci crede că face un bine celor din jur.

8. Scorpion

Scorpionul nu minte foarte des, însă atunci când o face și este prins, nu recunoaște niciodată. Acest lucru se datorează faptului că se simte jenat și încearcă să scape de situația penibilă. Reușește totuși să întoarcă lucrurile în favoarea sa.

9. Săgetător

Toată lumea are încredere în Săgetători. Sunt persoane foarte sincere și serioase. Consideră că este inutil să mintă și nu doresc să se complice. De asemenea, sunt iertătoare și pot trece ușor peste faptul că sunt mințite.

10. Capricorn

Capricornul este printre cele mai mincinoase zodii și se pricepe foarte bine la asta. Deși are acest talent, nu îl folosește foarte des, iar atunci când o face, minciunile sunt destul de inofensive.

11. Vărsător

Vărsătorul nu se pricepe foarte bine să mintă, deoarece o face foarte rar. Reușește mereu să obțină ceea ce vrea, fără efort, astfel că nu consideră necesară folosirea unor minciuni pentru atingerea scopurilor.

12. Pești

Peștii sunt persoane destul de emotive și sensibile, astfel că, de multe ori, se lasă duse de val și ajung să spună anumite minciuni, fără intenție. În plus, sunt mereu prinse și, având un orgoliu foarte mare, renunță să mai apeleze la aceste tertipuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.