ZODIILE greu de cucerit

ZODIILE greu de cucerit. Mulți încearcă, puțini reușesc să le ajungă la inimă:

Berbec

Femeie independentă din fire, pasională şi plină de energie. Nu te laşi pradă prea uşor deoarece eşti foarte pretenţioasă când vine vorba de gesturi şi atenţia pe care bărbaţii ti-o oferă. Îţi place să ai cu cine discuta şi ce discuta. Tu eşti o femeie independentă şi vrei tot un bărbat independent.

Leu

Te respecţi foarte mult ca femeie şi ai pretenţia ca şi bărbatul de lângă tine să te respecte şi să te aprecieze pentru ceea ce eşti. Energia ta este nemăsurată şi nu-ţi place monotonia. Te dedici într-totul relaţiei şi îţi place să fii observată în detaliu şi chiar lăudată.

Fecioara

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Atenţia la detalii este o caracteristică foarte puternică a ta. Aşa cum tu ştii să te descurci în orice situaţie, vrei ca partenerul tău să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Să-şi dovedească masculinitatea chiar şi atunci când este nevoie de mâna unui mecanic în casă. Eleganţa şi politeţea să fie caracteristicile de bază ale viitorului partener.

Capricorn

Nu-ţi place să-ţi petreci timpul cu relaţii de o noapte sau câteva zile. Vrei o relaţie stabilă, îţi doreşti familie şi un cămin. Înainte să-ţi fie iubit şi partener de viaţă, trebuie să-ţi fie prieten. Pui dragoste în tot ce fac, mai ales pentru relaţia ta şi omul de lângă tine.

Vărsător

Vrei să fii în largul tău cât mai mult timp. Uneori, te critici foarte mult. Însă, când te relaxezi, eşti cu totul alt om şi totul este bine şi frumos. Vrei un partener care să te ţină mereu pe jar, pentru că este posibil să ţi se ia şi să vrei să cauţi în altă parte. Să te joci cu oamenii nu-ţi stă în caracter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.