Zodiile în familie – la ce să te aștepți de la nativul Vărsător

Zodiile în familie - la ce să te aștepți de la nativul Vărsător

Dacă vreți să înțelegeți rolul Vărsătorului într-o familie, nu căutați mai departe de eroul din clasicul film de sărbători Singur acasă.

În primul rând, este un pic ciudat. În al doilea rând, își îmbrățișează independența de la o vârstă foarte fragedă. În al treilea rând, și cel mai important, este ingenios.

Cum se comportă zodia Vărsător în familie

Un Vărsător se poate trezi neînțeles în cadrul propriei dinamici familiale, acționând ca un fel de aberant – poate nu în măsura în care părinții săi îl vor uita în timp ce pleacă în vacanță (de două ori), dar un aberant totuși.

Vărsătorul este semnul care îmbrățișează individualismul și unicitatea mai mult decât oricare altul din zodiac. La fel ca în cazul lui Kevin, acest lucru este ceea ce le oferă Vărsătorilor natura lor inventivă și inspirată; poate că este singuraticul familiei, dar asta este ceea ce îl face o icoană.

Se așteaptă ca oamenii cu care își petrec timpul să aibă intelect și integritate, iar acest lucru include familia. Deși înțeleg că familia este importantă, ei nu vor lăsa familia să profite de ei sau să permită familiei să le compromită valorile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.