ZODIILE sub lupă: care e cea mai importantă TRĂSĂTURĂ a zodiei tale

BERBEC: cea mai senzuală zodie

Încrederea în tine nu îți lipsește deloc și dacă cineva nu te place, treci ușor peste. Buna ta dispoziție și energia ta au atras mereu admiratori în jurul tău.

TAUR: cea mai manierată zodie

Ca Taur, ții foarte mult la rafinament, părerile celor din jur și codul bunelor maniere. Desigur, nu îți place nici ție să exagerezi, dar urăști să vezi oameni fără niciun pic de maniere.

GEMENI: cea mai norocoasă zodie

Ești o persoană cu un simț al umorului foarte dezvoltat și toată lumea știe asta. Poate că această trăsătură sau faptul că ești foarte optimist adtrage lucrurile bune către tine.

FOLLOW ME

RAC: cea mai familistă zodie

Ai face orice pentru cei pe care îi iubești. Această iubire e necondiționată, și tu nu aștepți nimic în schimb. Vrei doar ca cel drag să fie bine, îl vezi deja pe partener ca pe familia ta încă de la început și îți place munca în echipă.

LEU: cea mai memorabilă zodie

E greu să uiți un Leu. Ești foarte diferit de ceilalți, și deseori o faci intenționat, pentru că îți place să fii în centrul atenției. Ai o personalitate foarte puternică și te comporți de parcă ai fi o vedetă în multe situații.

FECIOARĂ: cea mai de încredere zodie

Deși uneori poți exagera cu grija și sfaturile pentru persoanele apropiate, când vine vorba să îți oferi ajutorul, nici nu stai pe gânduri. La fel și cu păstrarea unor secrete. Ești o persoană foarte loială și de încredere.

BALANȚĂ: cea mai comunicativă zodie

Ești foarte diplomat iar comunicarea e punctul tău forte. Ai mereu niște argumente bune, sau le improvizezi pe loc. De asemenea, ieși din multe conflicte cu ajutorul cuvintelor bine alese.

SCORPION: cea mai vicleană zodie

Deși în general ești un prieten foarte bun și vrei să îți oferi ajutorul când e nevoie, atunci când te supără sau îți face rău cineva, vei face tot posibilul pentru a te răzbuna- prin orice mijloace.

SĂGETĂTOR: cea mai drăguță zodie

Ai foarte multe calități și lumea te observă imediat. Chiar și pe stradă atragi multe priviri. Nu ai o frumusețe standard, ci aparte și unică.

CAPRICORN: cea mai secretoasă zodie

Deși pentru mulți pari la prima vedere o persoană prietenoasă și sociabilă, într-un final, petrecând mai mult timp cu tine, mulți își dau seama că nu te cunosc deloc. Preferi să păstrezi anumite limite, și nu o faci forțat, pentru a nu afla ceilalți anumite detalii, ci îi vine natural.

VĂRSĂTOR: cea mai excentrică zodie

Ești diferit de toți din jurul tău- când vine vorba de idei, atitudine, activități, planuri, gesturi, uneori chiar și haine. Ești o persoană care atrage după ea multe bârfe, dar nu oricine te înțelege și te apreciază la adevărata valoare.

PEȘTI: cea mai puternică zodie

Toată lumea vede nativii Pești ca fiind persoane foarte sensibile și emoționale. Și într-adevăr, pui multe sentimente în orice, dar asta nu înseamnă că nu ești o persoană puternică. Ba chiar ești foarte puternică, tocmai datorită faptului că nu îți e frică să îți dai frâu liber emoțiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.