ZODIILE TRĂDĂTOARE din HOROSCOP – Te sapă când ți-e lumea mai dragă!

 

Iată cum trădează zodiile:

BERBEC

Berbecii trădează atât în iubire, cât și în relațiile cu prietenii dacă de o astfel de trădare reprezintă garanția rezolvării unei probleme care îi apasă.

 

TAUR

Taurii se tem să trădeze în dragoste, dar sunt predispuși să-i trădeze pe prienenii apropiați.  În cazul în care au de câştigat ceva, de orice natură, se gândesc serios la o trădare pe care o vor justifica cu argumente după aceea, pentru a scăpa basma curată.

GEMENI

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Gemenii nu trătează niciodată din motive materiale. Singurele momente în care ar fi în stare să trădeze cu adevărat sunt cele în care nu mai simt nimic pentru persoana pe care o trădează.

RAC

Raii nu sunt în stare să trădeze, pentru că sunt nativii zodiacului care nu sunt în stare să mintă. Sunt chiar niște mincinoși jalnici atunci când încearcă asta.

LEU

Leii sunt cei care nu trădează, pentru că preferă să fie sinceri atunci când își doresc o schimbare. Dacă sunt trădați și află acest lucru, se vor răzbuna în cel mai puternic mod.

 

FECIOARĂ

Fecioara ar putea să trădeze dacă ar avea garanția că ar trăi mai bine. Nu e vorba de o viață mai bună din punct de vedere financiar, ci de o stare generală de bine pe care și-o dorește.

BALANŢĂ

Balanțele ar trăi fără să stea pe gânduri dacă simt că au de câștigat mult pe plan financiar. Mai mult decât atât, acest lucru le face plăcere pentru că le dă sentimentul de putere.

SCORPION

Scorpionii trădează din plăcerea de a se juca. Nu-și vor trăda niciodată prietenii buni, familia sau sufletul-pereche, acţiunile lor fiind îndreptate mai degrabă împotriva unor prieteni nu foarte apropiaţi sau împotriva cunoştinţelor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii nu prea sunt în stare să trădeze. Evită să-i trădeze pe cei din jur pentru că își dau seama că au nevoie de ei pe termen lung.

CAPRICORN

Capricornii au trăda pe cineva dintr-un singur motiv: înșelatul. Nu e vorba numai de infidelitate, ci și de lipsa de loialitate în relație. În aceste situații, Capricornii ajung să acţioneze brutal în trădarea pe care o pun la cale doar în momentele în care se simt cu adevărat înşelaţi.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se gândesc foarte mult înainte să trădeze pe cineva. Se resemnează și se debarasează de persoane fără să-i trădeze sau să se răzbune.

PEŞTI

Când vine vorba de trădarea unui prieten sau a persoanei iubite, Peştii sunt nativii careu au deloc scrupule. Trădează instinctiv, pentru a obține plăcere pe moment sau pentru a obține mai repede ceea ce își doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.