10 animale care se aseamnă cu celebritățile! Imaginile sunt HILARE!

Dacă nu ți-ai întâlnit sosia încă, poate că ai căutat în locul geșit.  De exemplu, unele vedete norocoase au un corespondent în regnul animal. Se spune că oamenii au tendința să-și cumpere animale care se aseamănă cu ei, dar mai există și coincidețe!

Asemanarile sunt izbitoare! Desigur, imitațiile lor adorabile ar putea fi un pic prea blănoas, dar hei, sunt foarte amuzante!

#1

1-putin-2675985

#2

2-caine-1969368

#3

3-snoop-dog-8051365

FOLLOW ME

#4

4-hitler-7625069

#5

5-travolta-7114174

#6

6-trump-3189380

#7

7-taylor-1401527

#8

8-dalai-lama-5975357

#9

9-6476742

#10

10-madona-3510802

 

Toată lumea trebuie să înceapă de undeva, iar vedetele au trebuit să își câștige și ele existența cumva până să devină faimoase. Au avut genul de slujbe cu care nu le-am asocial vreodată.

Iată ce slujbe au avut cele mai cunoscute celebrități ale momentului:

Brad Pitt

Acum e faimos pentru căsătoria (între timp, divorțul) cu una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă și pentru filme precum Seven sau Fight Club, dar înainte de asta dorea să obțină o diplomă în jurnalism la Universitatea Missouri, dar a renunțat și s-a mutat în L.A. La început a fost greu – livra frigidere și dansa într-un costum sumar.

Madonna

 

Când te numești Madonna (da, e numele ei de botez), nu accepți slujbe umile. Destinul tău e să fii pe scenă, adorată de fani. În ciuda numelui ei religios, însă, Madonna a avut o perioadă în care vindea gogoși în New York.

Johnny Depp

Pe lângă faptul că e unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume, Johnny Depp e și un actor foarte talentat. Înainte să aibă success a lucrat ca vânzător (de pixuri) prin telefon.

Victoria Beckham

Victoria e faimoasă pentru două lucruri: a fost membru fondator al trupei Spice Girls și e soția fostului fotbalist David Beckham. Înante, ea a avut un rol într-o emisiune de educație sexuală de pe BBC numită Body Matters. Ce a interpretat? Un spermatozoid pe role.

Jon Bon Jovi

Înainte să devină un star rock, Jon Bon Jovi confecționa decorațiuni de Crăciun.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a devenit cunoscut datorită comediei Dude, Where’s My Car? S-a căsătorit cu Demi Moore și acum e cu Mila Kunis. Înainte, însă, studia pentru o diplomă de inginer biomecnic și se întreținea muncind într-o fabrică – mătura praful de cerele.

Angelina Jolie

Deși tatăl ei e un actor faimos, ea a avut alte priorități. Și-a început cariera lucrând la morgă. După aceea a apărut în videoclipuri, până a primit câteva roluri.

George Clooney

Faima nu a venit rapid pentru George Clooney. Înainte de a fi cunoscut în întreaga lume, el dorea să joace pentru echipa de baseball Cincinatti Reds. A fost respins și a încercat să studieze Jurnalismul, dar a renunțat și s-a angajat ca vânzător de pantofi.

Sylvester Stallone

I-a luat ceva timp până să dea lovitura la Hollywood, cu Rocky. Înainte de asta, el juca în roluri mărunte în filme necunoscute și lucra la Central Park Zoo – curăța cuștile leilor.

Orlando Bloom

Cunoscut mai ales pentru rolul lui Legolas în Stăpânul Inelelor, Orlando a avut niște slujbe ciudate. La doar 13 ani era responsabil pentru încărcarea discurilor de argilă pe care trăgătorii le folosesc ca ținte.

Că tragem mereu cu ochiul în grădina celor mai cunoscute persoane, nu este un secret pentru nimeni. Uneori şi visăm să fim în locul lor, măcar pentru o zi. Sunt câteva vedete pe care le urmăresc pe Facebook, Instagram sau Twitter. Îmi place să le urmăresc stilul de viaţă şi să aflu ce mai e nou peste ocean. Acum ceva vreme am citit o postare pe Twitter, făcută de Paris Hilton: „Just got a HydraFacial by Aubrie @DrPaulNassif’s office. My skin is glowing, such an amazing facial. Love it!” 

9828_paris-hilton-d-h_copy_2-7256517Nu mă miră că mostenitoarea imperiului Hilton arata mereu impecabil si ai jura ca pe fata ei nu au aparut niciodata cosuri, bubite si riduri. Probabil ca va ganditi ca la ce avere impresionanta are, isi permite sa se ingrijeasca 25 de ore din 24. Acelasi lucru il veti spune si despre  Kate Winslet, Beyonce sau Eva Mendez, cu toate au spus ca sunt  fascinate de acest tratament. De ce e atât de fascinant, mă întreb eu şi probabil toate femeile care citesc acum articolul 🙂

gc8tbgss8omhhifdk1iy-1024x640-4176293Caut pe Google să văd despre ce este vorba şi găsesc tratamentul şi în ţara noastră.  Mă aşteptam să fie ceva sofisticat, scump şi deloc  accesibil oamenilor de nouă. L-am gasit pe site-urile mai multor clinici, iar pretul lui variaza intre 60-80 de euro.

eva-mendes-hd-wallpaper-1024x640-4489909Acum să vedem si ce face:

 • se personalizează în funcție de dorințele și necesitățile tenului fiecărei persoane
 • este o procedură non-invazivă
 • nu necesită timp de recuperare
 • nu irită tenul și nu lasă urme inestetice
 • este potrivit tuturor tipurilor de ten
 • ținteste diverse probleme ale pielii
 • lasă pielea atât de netedă și catifelată ca a unui bebeluș
 • hidratarea este intensivă, din interior
 • implică exfolierea tenului
 • elimină punctele negre

img_7465-1024x683-4622060Spre deosebire de alte proceduri de întinerire, Hydrafacial (acesta este numele lui) are rezultate vizibile încă de la prima ședință și nu trebuie să îți pierzi prea mult timp la salon.

5 pași simpli care te întineresc și cu 20 de ani 😀

Tratamentul HydraFacial presupune 5 pași foarte simpli:

 1. Curățare și exfoliere: celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lăsa o piele nouă și sănătoasă.
 2. Peeling cu acizi Hydrafacial: este un peeling gentil, care curăță porii de impurități și praf fără a irita sau leza tenul.
 3. Extracția punctelor negre: se face automat cu ajutorul unui vortex care curăță și elimină impuritățile din piele.
 4. Hidratare superficială: antioxidanții și acidul hialuronic sunt introduși în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.
 5. Protecție: se utilizează produsele HydraFacial Daily Essentials care ajută la menținerea  rezultatelor pe o periodă îndelungată și protejează pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.