#TIPS&TRICKS

10 articole vestimentare ale femeilor pe care bărbații le URĂSC

Scris de Ela la 26 octombrie 2016

Există câteva articole vestimentare pentru femei pe care bărbații de consideră de-a dreptul oribile. Deși unora dintre femei le sunt pe plac, bărbații nu le înțeleg și în niciun caz nu apreciază unele ținute. Problema este că din dorința de a nu ne supăra, ei spun foarte rar că nu le place ceva din ceea ce purtăm.

Totuși, există câteva piese vestimentare despre care niciun bărbat nu ar spune că sunt atrăgătoare:

Publicitate

                                                                    1


 

1-colanti

Colanții sau pantalonii cu imprimeuri extravagante : În urma evoluţiei societăţii, femeile au ajuns să poată purta pantaloni fără să fie judecate sau blamate pentru lipsa feminităţii. Există însă anumite stiluri de pantaloni care nu sunt foarte interesante pentru bărbaţi, precum cei foarte largi sau excesiv de coloraţi. Aceste lucruri distrag atenţia de la ceea ce ar trebui scos în evidenţă, adică picioarele tale.

2

Publicitate

 

2-rochii

Tricourile și cămășile purtate ca rochii: Atunci când bărbații văd o femeie purtând o astfel de piesă vestimentară, se întreabă dacă este o rochie sau un tricou mai lung. În general, acest gen de haine stârnesc o oarecare controversă sau confuzie, aşa că este de preferat să le eviți.

3

3-pantaloni-scurti-peste-strampi

Pantalonii scurţi purtaţi peste dresuri: Întâlnim foarte des această combinaţie însă, aşa cum ar trebui deja să ştim, bărbaţilor le plac piesele simple şi clasice, purtate exact aşa cum au fost făcute să fie purtate. Evită astfel de asocieri, alegând să porți pantalonii scurți doar vara.

Publicitate

4

4-roz

Prea mult roz: Poate să pară ciudat faptul că bărbații nu sunt atât de fascinaţi de culorea care se spune că ar caracteriza feminitatea. Rozul însă are mai multe nuanţe, ar fi de preferat să le alegeţi pe cele de roz cuarţ sau pudrat, evitând tonurile extrem de puternice.

5

5-paiete

Paietele şi hainele strălucitoare: Acest fel de decoraţiuni sau haine îi fac pe bărbaţi să fie nedumeriţi, privind paietele cel mai probabil ca pe un acesoriu. De altfel, este posibil ca ei să asocieze paietele şi cu globurile de Crăciun sau de discotecă, aşa că încearcă să rămâi într-o zonă în care nu eşti exagerată.

6

6-volanasele

Volanele: În cazul în care îți plac volanele, fundele sau faldurile, înceară să nu le porți pe toate în acelaşi timp. Supra-acesorizarea sau hainele foarte încărcate nu te fac mai atrăgătoare, căci ele distrag atenţia privitorului de la tine, spre piesele pe care le porţi.

7

7-hainele-rupte

Hainele rupte: bărbații îşi doresc să aibă alături o femeie îngrijită şi cochetă, nu una care arată ca şi când s-a îmbrăcat cu hainele găsite sub dulap.

8

8-fustele-mini

Fustele foarte scurte: În mod surprinzător, fustele mini se află pe lista de haine respinse de către bărbaţi. Aparent ei nu găsesc nimic interesant în hainele care lasă totul la vedere.

9

9-ugg

UGG-urile: Încă de la apariție, bărbaților le-a displăcut această modă. Poate că ție ți se pare că sunt foarte comode și drăguțe, însă bărbații le văd ca pe niște încălțări fără formă care adaugă prea mult volum în zona picioarelor.

10

10-cizme-cu-toc

Cizmele cu toc cui înalt: Bărbații consideră acest timp de încălțăinte amenințător și le asociază cu femeile care fac striptis. Nu cred că îți dorești asta…

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "10 articole vestimentare ale femeilor pe care bărbații le URĂSC"

  1. Nst spune:

    Si cu ce ar trebuii sa ne imbracam ca sa fim pe placul barbatului ? :))

    1. Dalia spune:

      Asta e ideaa :))) sa nu te imbraci deloc si sa stai in casa… daca se poate la cratita imitand’o pe ma-sa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--