10 BRADUȚI de Crăciun pe care nu te-ai fi așteptat să-i vezi

Bradul este simbolul veșnic al Crăciunului. Se spune despre el că este un pom al vieții, datorită culorii sale care nu se schimbă niciodată. Acesta a apărut pentru prima dată în anul 1841, fiind împodobit de către familia regală britanică. De atunci, bradul a intrat în casele tuturor oamenilor, iar acum, nu mai există Crăciun fără brad, fie el natural sau artificial.

În general, bradul se împodobește cu diferite globuri, beteală, luminițe și lucruri de acest gen, deși la început totul era diferit. În trecut, oamenii foloseau fructe, flori de hârtie sau biscuiți. Majoritatea respectă această tradiție și nu se abate de la modurile clasice de a-l decora.

Cu timpul, oamenii au devenit mult mai inventivi, așa că unii dintre ei au reușit să revoluționeze aspectul bradului tradițional de Crăciun. Iată 10 dintre opțiunile pe care le poți folosi și tu.

1. Bradul imprimat pe țesătură

Aceasta este o variantă utilă pentru familiile care cu animale de companie sau copii foarte mici. Nu poate fi stricat și, în plus, este extrem de interesant.

1-17-439x600-1416808

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

2. Bradul realizat din fotografiile cele mai dragi

Fotografiile pe care le ai împreună cu prietenii și familia pot ajuta la construirea unui brad nonconformist, dar care îți va aduce numai bucurii atunci când o să-l privești.

2-19-469x600-4157452

3. Bradul multifuncțional din placaj

Este un tip de brad foarte modern, special pentru oamenii mai nonconformiști, cărora le place noutatea.

3-19-521x600-2386567

4. Bradul realizat din instalație

Aici este vorba despre un stil puțin mai simplist, dar care are totuși un efect vizual deosebit.

13-3-442x600-5029329

5. Bradul din pagini vechi ale cărților

Se pare că paginile cărților pot fi folosite în moduri la care puțini s-ar fi gândit. Rezultatul este unul wow.

17-2-421x600-8718128

6. Bradul realizat din cretă

Acest tip de brad poate fi realizat în orice mod posibil. Totul ține doar de imaginația fiecăruia.

7. Bradul realizat din suveniruri și diferite jucărioare

Micile cadouri primite de la oamenii dragi pot ajuta la construirea unui brad cu o valoare sentimentală extrem de mare.

8. Bradul realizat dintr-o scară

Acesta este unul dintre cele mai inventive. Tot ce trebuie să faci este să pui o scară și să agăți globulețe de fiecare treaptă a sa.

9. Bradul realizat din cretă și jucării de cârpă

Acest tip de brad arată ca unul preferat al pisicilor. Jucărioarele din cârpă s-ar putea să nu ajungă tocmai bine după Crăciun.

10. Bradul realizat din arme

Iubitorii de arme vor fi încântați de această opțiune. Dacă prietenul tău are această pasiune, ai putea să încerci să-l surprinzi.

În acest caz, este vorba numai și numai de gusturi. Poate unii oameni consideră că bradul de Crăciun trebuie să rămână așa cum a fost realizat de la bun început. Imaginația are și ea rolul său în crearea acestor tipuri de brazi. Trebuie să recunoști că cei care au gândit aceste stiluri sunt cu adevărat, niște artiști.

Tu ce părere ai despre aceste modele de brad?  Ți-ar plăcea să încerci să faci o schimbare sau rămâi la tot modelul clasic de brad?

sursa: adme.ru
traducerea și adaptarea: echipa elacraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.