10 cele mai IMPRESIONANTE și SCUMPE rochii purtate vreodată


Atunci când aparițiile lor pe covorul roșu sunt urmărite de milioane de oameni și de sute de aparate de fotografiat, vedetele nu își permit să dezamăgească. Iată câteva dintre cele mai scumpe rochii purtate de celebrități:

10. Rihanna, MET Gala, 2015

Rochia strălucitoare a vedetei nu a stârnit numai comentarii ironice, ci și discuții în legătură cu adevărata sa valoare. Se știe doar că designerului chinez Guo Pei i-a luat doi ani pentru a crea această rochie lucrată manual, de care cântăreața s-a îndrăgostit la prima vedere.

1-1-600x480-7531130
9. Anne Hathaway, Ceremonia Premiilor Oscar, 2011


2-1-390x600-6279517
Anne Hathaway a schimbat mai multe ținute la ceremonia premiilor Oscar din 2011, iar cea mai impresionantă a fost o rochie de mătase de la Valentino. S-a estimate că, punând la socoteală și accesoriile, ținuta actriței a valorat zece milioane de dolari.

8. Jessica Biel, Ceremonia Premiilor Oscar, 2014

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

86th-academy-awards-arrivals-la-2
Această rochie, îmbogățită cu paiete și mărgele, a fost creată de Chanel Couture. Este una dintre rochiile despre care s-a vorbit cel mai mult din istoria acestor premii.

7. Charlize Theron, Ceremonia Premiilor Oscar, 2013

4-2-333x600-5283808
Rochia actriței a fost creată de casa de modă Dior. Rochia este minimalistă, dar este îmbogățită cu cristale, valorând patru milioane de dolari. Această ținută a făcut-o pe actriță să intre în rândul celor mai stilați oameni de la ceremonia respectivă.

6. Lupita Nyongo, Ceremonia Premiilor Oscar, 2015

5-2-371x600-9232054
Actrița din „12 ani de sclavie” a strălucit pe covorul roșu când a purtat o rochie superbă, semnată Calvin Klein, îmbogățită cu perle naturale. Din păcate, însă, rochia i-a fost furată.

5. Kate Blanchett, Ceremonia Premiilor Oscar, 2007

6-2-472x600-1762969
Această rochie Armani îmbogățită cu cristale Swarovski a făcut-o pe purtătoare să arate ca o zână din poveștile cu elfi. Se crede că atunci a arătat actrița cel mai bine.

4. Paris Hilton, Hollywood Beauty Awards, 2017

7-2-390x600-7380631
Rochia lui Paris a fost realizată de August Getty și a fost decorată cu cinci sute de mii de cristale Swarovski și a readus-o pe purtătoare în atenția lumii.

3. Rochia de mireasă a lui Kim Kardashian, 2014

8-2-529x600-8419224
În timpul ceremoniei, vedeta a schimbat patru ținute, dar cea mai importantă a fost rochia Givenchy cu mâneci din mătase și o trenă lungă, creată special pentru Kim de directorul casei de modă Ricardo Tisci.

2. Nicole Kidman, Ceremonia premiilor Oscar, 1997


Rochia Dior cu broderii în stil chinezesc a devenit imediat un cult și pentru mult timp a fost în fruntea celor mai scumpe rochii purtate vreodată pe covorul roșu.

1. Jennifer Lawrence, Ceremonia Premiilor Oscar, 2013


Cea mai scumpă rochie din istoria premiilor de film a costat patru milioane de dolari. Purtând această rochie Dior actrița nu numai că a primit primul său Oscar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.