10 cele mai satisfăcătoare sentimente din lume

Viața noastră este o călătorie pe un drum impredictibil. știm sigur însă că vom întâlni momente de fericire, satisfacție, durere și respingere.

Iată câteva dintre cele mai satisfăcătoare lucruri pe care le-am experimentat cu toții cândva:

1. Când mergi la baie după foarte mult timp

Fie că ești în mijlocul unei ședințe importante, fie că te-ai chinuit să gsești o toaletă afară, să faci pipi după ce te-ai abținut foarte mult e teribil de satisfăcător.

2. Să găsești apă când mori de sete

Viața e grea! Poate fi și uscată uneori! Când găsești, într-un final, apă după ce ai căutat-o însetat e un sentiment foarte satisfăcător.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Când te scarpini

Uneori nu e frumos să te scarpini în public, așa că te ascunzi undeva și îi vii de hac mâncărimii care te-a înnebunit.

4. Când ceasul tău natural te trezește înaintea alarmei telefonului

Când corpul tău se trezește înaintea alarmei, ai tendința să te simți satisfăcut și odihnit, încrezător pentru tot restul noii zile.

5. Ploaia de duminică dimineața

Cui nu-i place ploaia atunci când nu trebuie să iasă din casă? Ploaia bătându-ți în geam în timp ce te ascunzi confortabil sub pătura groasă, adormind cu gândul că nu ai nimic de făcut pentru tot restul zilei – de neprețuit!

6. Când te plimbi ținându-te de mână cu cineva pe care îl iubești foarte mult

Aceasta e cu siguranță una dintre experiențele pe care ți le vei aminti mereu, fiindcă e ceva foarte special.

7. Ultima zi de școală înainte de vacanța de vară

Sentimentul din ultima zi de școală poate fi chiar mai satisfăcător decât întreaga vacanță. Chiar dacă ai un examen atunci, tot e un sentiment grozav (când examenul s-a încheiat) să petreci ultimele ore la școală, știind că vacanța e la câțiva pași.

8. Primii bani câștigați

Chiar dacă e vorba doar de câțiva lei, vei fi fericit și inspirat. Te vei simți matur și independent.

9. Când în sfârșit termini ceva

Fie că e vorba de o temă pentru școală, un proiect important sau renovarea pe cont propriu a locunței – e foarte satisfăcător momentul de după ce ai muncit din greu, mai aes dacă ți-au fost bântuite și visele.

10. Un duș fierbinte într-o zi rece

Apa fierbinte care ți se scurge pe spate când faci duș într-o zi friguroasă îți umple simțurile de satisfacție și relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.