10 cele mai satisfăcătoare sentimente din lume

Viața noastră este o călătorie pe un drum impredictibil. știm sigur însă că vom întâlni momente de fericire, satisfacție, durere și respingere.

Iată câteva dintre cele mai satisfăcătoare lucruri pe care le-am experimentat cu toții cândva:

1. Când mergi la baie după foarte mult timp

Fie că ești în mijlocul unei ședințe importante, fie că te-ai chinuit să gsești o toaletă afară, să faci pipi după ce te-ai abținut foarte mult e teribil de satisfăcător.

2. Să găsești apă când mori de sete

Viața e grea! Poate fi și uscată uneori! Când găsești, într-un final, apă după ce ai căutat-o însetat e un sentiment foarte satisfăcător.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Când te scarpini

Uneori nu e frumos să te scarpini în public, așa că te ascunzi undeva și îi vii de hac mâncărimii care te-a înnebunit.

4. Când ceasul tău natural te trezește înaintea alarmei telefonului

Când corpul tău se trezește înaintea alarmei, ai tendința să te simți satisfăcut și odihnit, încrezător pentru tot restul noii zile.

5. Ploaia de duminică dimineața

Cui nu-i place ploaia atunci când nu trebuie să iasă din casă? Ploaia bătându-ți în geam în timp ce te ascunzi confortabil sub pătura groasă, adormind cu gândul că nu ai nimic de făcut pentru tot restul zilei – de neprețuit!

6. Când te plimbi ținându-te de mână cu cineva pe care îl iubești foarte mult

Aceasta e cu siguranță una dintre experiențele pe care ți le vei aminti mereu, fiindcă e ceva foarte special.

7. Ultima zi de școală înainte de vacanța de vară

Sentimentul din ultima zi de școală poate fi chiar mai satisfăcător decât întreaga vacanță. Chiar dacă ai un examen atunci, tot e un sentiment grozav (când examenul s-a încheiat) să petreci ultimele ore la școală, știind că vacanța e la câțiva pași.

8. Primii bani câștigați

Chiar dacă e vorba doar de câțiva lei, vei fi fericit și inspirat. Te vei simți matur și independent.

9. Când în sfârșit termini ceva

Fie că e vorba de o temă pentru școală, un proiect important sau renovarea pe cont propriu a locunței – e foarte satisfăcător momentul de după ce ai muncit din greu, mai aes dacă ți-au fost bântuite și visele.

10. Un duș fierbinte într-o zi rece

Apa fierbinte care ți se scurge pe spate când faci duș într-o zi friguroasă îți umple simțurile de satisfacție și relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.