Cele mai frumoase piscine din București

Unde găsim cele mai frumoase piscine din București?

Două luni din acest sezon cald au trecut aproape pe nerăsuflate. Mai avem o lună la dispoziție să ne bucurăm de vară, de soare, de temperaturile ridicate. Chiar dacă unii dintre voi aţi fost deja în vacanţă, altii poate urmează să plece,  însă pentru cei aflați in oraş care vor să lenevească pe un şezlong, cu o carte în mână, m-am documentat special și am aflat care sunt cele mai frumoase plaje şi piscine din Bucureşti.

Vi le împărtășesc mai jos 🙂

attractions_2_122Divertiland este cel mai mare parc acvatic din România, se întinde pe o suprafaţă de 7,2 hectare, şi este situat la kilometrul 13 adiacent autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Găsiţi aici 4.200 de metri pătraţi de plajă, 22 de tobogane cu apă cu viteze mari, piscină de 1.200 de metri pătraţi cu 33 de moduri diferite de a face valuri şi un loc de joacă numai pentru copii. Cel mai abrupt tobogan din ţară, al cărui unghi de înclinare de 60 de grade provoacă senzaţia de cădere în gol tot aici este.
Alte facilităţi pe care le oferă locul sunt restaurante, sezlonguri, accesorii gonflabile, vestiare, apă curata, siguranţă asigurată de echipa de pază, unitatea de prim ajutor, magazine, ATM.

Pentru rezervări şi preturi puteţi intra pe site-ul divertiland.ro

fVă puteţi ascunde de agitaţia si poluarea oraşului la Plage (laplage.ro) Club & Buddha Bar. Aici găsiţi linişte, nisip, baldachine, parasolare, umbreluţe si palmieri exotici. Adresa este Şos. Odăi, Nr. 26 – 30, Otopeni, la 2 km de Podul Otopeni. Pentru rezervări şi preţuri puteţi accesa linkul paginii lor de preturi.

 

FOLLOW ME

 

CLub Oasis Sport & Leisure este situat pe malul Lacului Băneasa (Străuleşti), şos. Străuleşti nr.4, sector 1,Bucureşti. Piscina are 185 metri pătraţi, placată cu vitroceramică, încălzită, echipată cu instalaţie de valuri şi cu deversare prin cascadă pe o lungime de 10 metri. Plaja are o suprafaţă de 200 mp acoperită cu pardosală din lemn (deck) „Massaranduba”. Găsiţi şezlonguri, vestiare moderne, duşuri, bar cu terasă (capacitate: 150 locuri).

  • Luni-Vineri: adulţi – 25 lei/zi; copii 3-10 ani – 15 lei/zi
  • Sâmbătă-Duminică: adulţi – 50 lei/zi; copii 3-10 ani – 25 lei/zi
  • 200 lei abonament lunar (10 intrări) de Luni până Vineri

Aqua Garden Militari Residence este situat lângă Auchan Militari, pe Str. Rezervelor nr. 70 si are două piscine, foişoare suspendate, grădină japoneză, un bar, vestiare, duşuri, terasă şi restaurant. Prosoapele sunt incluse in pretul biletului, care costa 50 de lei in weekend si 30 in rest.

Intrarea e 30 lei: luni – vineri şi 50 lei sâmbătă – duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.