10 CIUDĂȚENII pe care le poți întâlni numai în JAPONIA

Țara Soarelui Răsare este fără îndoială frumoasă și fermecătoare. Are o cultură veche uimitoare, oameni buni și priveliști minunate. Cu toate acestea, pentru noi, non-asiaticii, unele trenduri japoneze par să fie extrem de ciudate.

1. Decora

1-8-8026943

Poți să intuiești cu ușurință la ce se referă acest stil, deoarece numele său provine de la cuvântul englezesc „decoration”. Stilul își are originea la sfârșitul anilor 90 și era popular în anii 2000, dar acum s-a întors în forță.

Machiajul este în mare parte natural pentru a-i face pe cei care se îmbracă în acest stil să arate mai mult ca un copil, dar cea mai interesantă parte începe atunci când vine vorba de accesorii. Sunt strălucitoare și sunt multe. Suporterii acestui stil folosesc totul: stickere, sclipici, bomboane colorate, clame, clipsuri și arcuri, brățări și coliere, șosete colorate, ciorapi și șosete – în esență orice pot găsi și purta pentru a scoate copilul din interior în lume.

2. Ganguro

2-6-2893503

FOLLOW ME

Dacă ai auzit vreodată că pielea palidă, albă este considerată frumoasă în Japonia, vei fi surprins de aceast trend. „Piele maronie”, păr deschis – de obicei portocaliu, blond sau gri – și accente de machiaj alb: buzele, partea din față a nasului și zona din jurul ochilor, toate fac parte din această tendință.

Acest look e completat cu gene false, cristale faciale și costume strălucitoare. Ca și în cazul stilului anterior, acesta e caracterizat prin numeroase accesorii colorate.

3. Aplicații cu filtre pentru față

3-6-9485948

Asienienii, în special japonezii, se bucură de trucurile de mărire a ochilor: folosesc totul, de la lentilele de contact până la chirurgia plastică. Epoca Instagram a adus o nouă tendință: filtrele pentru față. Ele nu numai că ajută la obținerea unor ochi uriași ca cei ai personajelor din anime, ci și la netezirea și strălucirea pielii.

4. Kigurumi

4-6-3508962

Pun pariu că știi trendul pentru că este popular și în afara Japoniei. Aceste pijamale în stil animal fac parte din moda stradală japoneză, purtată atât de bărbați cât și de femei – și nu vorbim doar de adolescenți.

O altă tendință, cunoscută sub numele de „animegao kigurumi”, este un fenomen mai interesant. Este o parte din cosplay, iar aici oamenii folosesc măști sub forma unui cap întreg, în plus față de costumele personajelor obișnuite, pentru a se face chiar mai asemănătoare cu personajele anime iubite.

5. Măști de ridicare a feței

5-7-4383654

Dacă vrei să mulțumești un asiatic, spune-i că are o piele frumoasă. Japonia este cunoscută pentru numeroase produse de îngrijire a pielii. Aici poți găși cele mai neobișnuite măști cu efecte de tip saună și sală de gimnastică, instrumente de masaj și multe altele.

Această mască specială este un fel de exercițiu pentru fața ta: este concepută pentru a ajuta la reducerea ridurilor, la tonifierea obrajilor și îmbunătățirea circulației sângelui. Arată destul de ciudat, dar oamenii ar putea face orice pentru a arăta tineresc.

6. Shironuri

6-8-3223302

Cuvântul „shironuri” înseamnă de fapt ” pictat alb „. Stilul de îmbrăcăminte nu este atât de important – poate fi un costum tradițional japonez, un stil Lolita sau orice altă tendință de îmbrăcăminte. Cheia aici este o piele albă, vopsită fie cu produse de frumusețe, fie acoperită cu cârpe albe – cum ar fi mănuși, de exemplu.

7. Trainer pentru pleoape

7-7-1473244

Iată o altă tendință nebună pe lista noastră. Acest obiect gadget este conceput pentru a face o pleoapă dublă și este destinat celor care doresc să arate „european” fără a recurge la intervenții chirurgicale.

8. Covrigei pe frunte

8-6-4465860

Acesta a fost adus în Japonia din Canada. Este o injecție salină temporară care dispare complet în 24 de ore și este folosită în cea mai mare parte în underground. Deși nu este o tendință larg răspândită (este, totuși, costisitoare). Arată înfiorător, nu?

9. Șabloane pentru buze

9-6-5264212

Ai avut vreodată probleme când ai aplicat un ruj? Cu acest dispozitiv ai putea să uiți de ele. Asiaticele au făcut deja asta. Vorbim despre „chindogu” care înseamnă literalmente „unelte neobișnuite” care sunt considerate soluții simple la problemele obișnuite de zi cu zi. Aceste invenții sunt în mare parte ciudate și inutile, dar cui îi pasă dacă sunt atât de ingenioase?

10. Boobpacks

Tendința a fost postată de Yui Okada, un cosplayer japonez, în mai 2018 și este pur și simplu un nou mod de a purta un rucsac.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.