10 COMENZI rapide pentru TELEFONUL tău mobil pe care o să vrei să le încerci instant

După numai aproximativ un deceniu, tehnologia smartphone-urilor este atât de reușită încât întreprinderile și angajații lor au probleme în a-și imagina o zi fără ele. În afară de efectuarea de apeluri telefonice, aproape toate telefoanele inteligente de astăzi pot furniza date precise prin GPS, pot face fotografii, pot reda muzică și pot facilita comunicarea. Prin instalarea aplicațiilor, lista de utilizări posibile ale smartphone-urilor se multiplică cu zeci de mii și crește mai mult în fiecare zi.

Telefonul tău inteligent oferă o serie de funcții utile și interesante pe care deseori le neglijezi. Cu ajutorul combinațiilor speciale de taste poți obține o varietate de informații, uneori foarte utile și chiar poți aduce unele modificări în funcționalitatea mobilului.

Smartphone-urile sunt cu certitudine dedicate să îți salveze o grămadă de timp cu funțiile lor, dar îți oferă chiar mai multe posibilități decât te-ai putea aștepta.

1. Găsește numărul IMEI

* # 06 #

MEI este numărul unic al dispozitivului tău. Numărul IMEI este recunoscut în mod similar pe Android și pe Windows Phone, și, spun ei, chiar și pe vechiul „Nokya cu lanternă”.

Cu aceasta poți afla toată povestea telefonului mobil: data fabricării și achiziționării, informații despre garanție, dacă este furat, unde este localizat, dacă a fost reparat în trecut.

P. S. Și dacă ți-a fost furat un telefon, atunci când faci plângerea la secția de poliție, este necesar să indici codul IMEI – astfel încât poliția să poată urmări locația.

2. Află informații despre redirecționarea apelurilor, mesaje și alte date

* # 21 #

Această combinație va furniza informații despre redirecționarea inclusă. Acest cod este util pentru a afla dacă cineva primește apelurile, mesajele sau alte date.

3. Numărul la care se face redirecționarea

Dacă redirecționarea este activată, atunci * # 62 # va afișa la ce număr sunt trimise datele : apeluri, SMS, fax și altele.

4. Dezactivarea redirecționării

Iar combinația ## 002 # va dezactiva toate redirecționările active.

5. Sună cu număr ascuns

Pune #31# înaine de efectuearea unui apel, și îți poți ascunde astfel numărul de la care suni. Funcționează numai pentru apelul curent.

6. Apelul în așteptare

* # 43 #

Când vorbești la telefon și te sună un alt număr în paralel, serviciul de așteptare al apelului este responsabil pentru desfășurarea ulterioară a evenimentelor. Dacă este dezactivat, abonatul aude „ocupat” și apelul este resetat automat.

7. Cum să activeazi modul de așteptare al apelului

* 43 # activează modul de așteptare a apelului.

8. Cum să dezactivezi modul de așteptare

# 43 #, dacă funcția de apel în așteptare trebuie dezactivată.

9. Află informații despre conexiune

* 3001 # 12345 # *

Această combinație afișează informații complete despre cartela SIM în meniul pop-up. Aici poți găsi indicatoarele de comunicare celulară și puterea semnalului în cifre. Foarte convenabil: plimbă-te, de exemplu, în jurul biroului și află unde este cea mai bună conexiune.

10. Află numărul de telefon al centrului de servicii cu clienții

* # 5005 * 7672 #

Această comandă îți permite să găsești rapid numărul centrului de servicii cu clienții al operatorului tău mobil.

 

sursa: adme.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.