10 DOVEZI că viața FEMEILOR e foarte dificilă! BĂRBAȚII habar nu au cum e nr 9!

Să fii femeie este o binecuvântare și un blestem în același timp. Numai noi știm cât ne complicăm existența, cum aspirăm tot timpul spre ceea ce vedem la alte femei pe care le admirăm sau ce eforturi facem pentru a arăta mereu bine.

Poate că din exterior nu se vede, dar chiar nu e o sarcină ușoară. Iată cu ce probleme se confruntă femeile:

1. Agresiunea verbală

Femeile înttotdeauna trebuie să lupte și să se ascundă, mai ales când bărbații le insultă pe stradă sau când conduci. Sunt fluierate, primesc remarci sexuale, iar asta este o realitate oribilă pentru multe femei.

2. ”Trebuie să ai copii”

De ce toată lumea se grăbește să facă ceva care îți poate schimba viața pentru totdeauna? Familiile tradiționale tot repetă sloganul ăsta, dar Dumnezeu n-a pedepsit nicio femeie care n-a vrut copii. Fiecare femeie ia orice decizie dorește în legătură cu viața și corpul ei.

FOLLOW ME

3. Nașterea 

Știți scena aceea din filmul Alien, când extraterestrul iese din pântecul unui personaj? Nașterea este dureroasă, schimbă metabolismul și corpul.

4. Femeia de moravuri ușoare vs. Bărbatul gigolo

Se zice că femeile sunt precum o cană cu apă din care beau mai mulți oameni. Se mai zice și că este aiurea să bei după mai mulți, dar dacă este așa, înseamnă că bărbații sunt precum paiul folosit în toate cănile. Nimeni n-ar bea dintr-un asemenea pai, nu?

5. În jocurile video, există mai multe personaje masculine decât feminine

Uneori vrei să joci un personaj cu care să nu ai nicio legătură, dar este puțin nedrept să creezi mai multe personaje masculine decât feminine.

6. Machiajul este complicat

De regulă, femeile folosesc machiajul pentru a acoperi imperfecțiunile tenului și este dificil. Nu toate femeile folosesc machiaj, dar cele care folosesc știu că este o corvoadă.

7. Epilatul este cel mai crâncen lucru

Este o idee preconcepută că femeile n-ar trebui să aibă păr pe corp. Sigur, este o chestier de gust și de igienă, dar este complicat, pentru că unele preferă utilizarea lamei, altele pe cea a epilatorului (care necesită timp și durere). Oricum, este dureros să fii frumoasă tot timpul!

8. Să mergi la cumpărături este cea mai grea misiune

Femeile au toate opțiunile la îndemână pentru cumpărături, sute de magazine din care pot alege, dar tentația de a cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus este imensă, de aceea ai senzația că nu ai cumpărat nimic, desi cari 3-4 pungi după tine.

9. Menstruația

Bărbații n-ar suporta nici să aibă așa ceva și nici să vorbească despre asta. Femeile însă trebuie să treacă prin acest proces o dată pe lună, iar fiecare proces are ”manifestările” sale… dureroase sau extrem de dureroase.

10. Nu poți să fii niciodată așa de frumoasă pe cât te vrea societatea

Arhetipul general legat de frumusețea femeilor este ca acestea să aibă buze pline, talie de viespe, un fund proeminent, sâni mari, abdomen plat, părul lung, brațe subțiri și o piele perfecta. Dar bărbații nu înțeleg că este nevoie de timp și efort pentru a atinge aceste standarde (și cine ar vrea să fie exact cum vor ceilalți?), mai ales că ei își grăbesc iubitele atunci când ies undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.